uznemirujuće

Nekadašnji teen idol vešto skriva ZAŠTO JE NESREĆAN: Veruju da PATI ZA BIVŠOM koju je poslao u ludnicu, a ovo je istina

0

Ovaj par važi za jedan od najomrženijih u celom Holivudu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najvećih pop zvezda današnjice, Džastin Biber, poslednjih nekoliko godina živi daleko od očiju javnosti. Pevač je odlučio da napravi pauzu od svoje muzičke karijere, nakon što mu je 2022. dijagnostikovan Ramsay Huntov sindrom, koji može uzrokovati paralizu lica.

 

— Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Takođe, na jednoj strani ne mogu da se nasmejem. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu — rekao je Biber fanovima.

Većinu vremena sada provodi u društvu supruge Hejli, a njihov odnos već godinama intrigira obožavatelje. Sudbonosno 'da' par je izgovorio 2018., a mnogi smatraju da je u pitanju samo predstava za javnost. Razlog tome mnogi obožavatelji vide u Džastinovoj bivšoj ljubavi, pevačici Seleni Gomez, koja je završila na psihijatrijskom liečenju na dan njihovog venčanja.

 

Drugi se sa tim, pak, ne bi složili. Veruju da je njihova ljubav prava i iskonska i da nije samo medijska farsa što pokazuje, sada već, uspešan brak od nekoliko godina. 

 

Džastin i Selena romansu su potvrdili početkom 2011. godine. Prekidali su i mirili su se nekoliko puta, što je javnost ispratila. Iznenadno, u proleće 2018. napokon su se odlučili za definitivni raskid. Pevač je zatim pronašao sreću sa supermodelom i današnjom suprugom Hejli, koja je zbog ismevanja Selene postala jedna od najomraženijih žena na svetu.

I pored ovoga mnogi obožavatelji smatraju da Džastin još uvek pati za bivšom devojkom, što izaziva velike probleme u njegovom braku s Hejli.

 

- Venčali su se vrlo mladi i nisu znali u šta se upuštaju, i od tada su imali uspone i padove. Stres u njihovom braku ne dolazi samo zbog senke Selene Gomez - rekao je izvor blizak paru.

 

U njihov bračni odnos sada se umešala i ova opaka bolest, koja je dodatno usporila Džastinovu karijeru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Glumac napustio Holivud zbog karijere u Srbiji 

 

makonda-tracker