ultraretro

O ovim cipelama Hejli Biber SVI imaju mišljenje: Biće vam ili nešto najružnije što ste videli ili suva MODNA GENIJALNOST

1

I manekenka Hejli Biber juče je uživo pratila Superboul, a za to je spremila modno izdanje u skladu s mob wife estetikom. I sve bi prošlo samo uz pregršt pohvala da nam pogled nije pao na obuću...

Hejli Biber već godinama je modna inspiracija svojim izdanjima u svakoj prilici
Hejli Biber već godinama je modna inspiracija svojim izdanjima u svakoj prilicifoto: haileybieber/Instagram

U Las Vegasu je noćas održano NFL finale Superboul, u kom su Kanzas Siti Čifsi savladali Fortinajnerse, a uzbudljiv meč i Ašerov nastup u poluvremenu pratio je s tribina veliki broj slavnih.


Najzapaženije su bile pevačica Tejlor Svift, čiji je dečko Travis Kelsi igrao za pobedničku ekipu, glumica Blejk Lajvli i reperka Ajs Spajs, a u modnim krugovima se dan kasnije priča i o manekenki Hejli Biber.


Poznata lepotica, osnivačica kozmetičke linije Rhode i supruga pevača Džastina Bibera uživala je na utakmici sa svojim dragim, a na sportski događaj godine u Americi stigla je u šik izdanju u skladu s trendom tzv. mob wife estetike.

Bila je tu Saint Laurent bunda s animal printom, zatim svetle farmerke ravnog kroja, bela majica Crap naočare za sunce, ali i obuća koja definitivno deli mišljenja modnih sladokusaca.

 

Hejli Biber i Džastin Biber na Superboulu
Hejli Biber i Džastin Biber na Superboulufoto: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli se pojavila u slingback cipelama, odnosno modelu otvorene pete koji ima špicast vrh, a potpisuje ih brend Jil Sander. Najinteresantniji deo njene obuće svakako je takozvana kitten štikla, odnosno niska i tanka potpetica kakva je bila u modi pre nekoliko decenija i povremeno se vraća.

 

Hejli Biber na Superboulu je nosila crvene cipele otvorene pete, sa špicastim vrhom i niskom kitten štiklom
Hejli Biber na Superboulu je nosila crvene cipele otvorene pete, sa špicastim vrhom i niskom kitten štiklomfoto: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, mnogi smatraju da je ova štikla zastarela i da ne priliči mladim devojkama, pa se mogu pročitati komentari da Hejli izgleda kao "mob grandma", odnosno baka mafijaša, da je ovaj izbor obuće pokvario manekenkino modno izdanje, da bi sve osim ovih cipela izgledalo lepše...


Jesu li niske štikle ponovo trendi?


Kitten heel, niska i tanka potpetica kakva je nekada bila jedina opcija, već nekoliko sezona se vraća među trendove. Uglavnom ih nose influenserke, dok među "običnim" devojkama nikako da zažive, ali njeni zagovornici kažu da je vrlo efektna i korisna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larroudé (@larroude)


Ukoliko ne volite visoke štikle i ne umete da hodate na njima, kitten je daleko praktičnija, bez obzira na to jeste li u pokretu ili morate dugo da stojite na štiklama. Za razliku od potpuno ravne obuće, one nude malo visine, a time se kombinacija podiže na viši nivo, a zadržava se udobnost i daju dodatnu elegantnu notu.

 


Mogu se nositi i danju, na posao ili za bilo kakvu dnevnu priliku, a za noćne izlaske i slavlja takođe su odličan izbor, jer su dovoljno svečane i udobne da u njima provedete i izdržite noć.

 


Modni magazini, uključujući Vogue, pisali su da je niska štikla vrlo mudra investicija za ovu godinu, pa ako vam se dopada – možete biti sigurni da izgledate trendi s njima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi za šminkanje Hejli Biber

 

makonda-tracker