strašno

Uznemirujući prizor zaprepastio fanove: Džastin Biber pokazao PARALIZOVANO LICE

1

On je zbog ovoga morao da otkaže koncerte koje ima u narednom periodu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularni pevač Džastin Biber morao je da otkaže sve koncerte u narednom periodu zbog zdravstvenih problema, a sada je otkrio šta se dešava. 

 

On ima, kako je objasnio, paralizu lica i zbog toga nije mogao da se pojavi pred svojom publikom.

 

— Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Takođe, na jednoj strani ne mogu da se nasmejem. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu, rekao je Biber na Instagramu otkrivši da mu je dijagnostikovan Ramsai Huntov sindrom.

 

Reč je o virusnoj bolesti koju uzrokuje herpes zoster, a simptomi mogu biti jak bol u uhu, te prolazna ili trajna paraliza lica.

 

— To je zbog virusa koji napada živac u mom uhu i facijalnim živcima i uzrokovao je paralizu mog lica, objasnio je Biber na trominutnom snimku pokazujući desnu stranu lica.

 

Zamolio je sve da budu strpljivi zbog ovoga što mu se dešava jer kako kaže nije spreman fizički da nastupa. Čak je u videu koji je objavio na Instagramu pokazao pratiocima sa kojim problemima sa suočava. 

 

 

— Ovo je prilično ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da to nije slučaj, ali očito, telo mi govori da moram da usporim. Nadam se da razumete. Iskoristiću ovo vreme da se odmorim i opustim kako bih se vratio pevanju, za to sam rođen —rekao je.

 

Ispričao je i da radi vežbe lica kako bi što pre bio u mogućnosti da nastupa, a onda je samo nekoliko sati kasnije objavio Instagram stori. 

 

Džastin Biber
foto: Instagram Printscreen

 

Imam sve više problema dok jedem, jako sam frustriran, molite se za mene—napisao je uz emotikon suznih očiju.

 

Prema navodima Klinike Mayo, za većinu ljudi, simptomi Ramsai Huntovog sindroma su privremeni, ali mogu postati trajni.

 

Nemogućnost pacijenta da zatvori jedan kapak takođe može dovesti do bolova u oku i zamagljen vid. Faktori rizika su starije životno doba, HIV infekcija, zloćudna oboljenja, imunosupresivna terapija i težak psihički ili fizički napor.

Podsetimo, pre više od dve godine, Biber je objavio da mu je dijagnostikovana lajmska bolest, infekcija uzrokovana bakterijom Borreliom Burgdoferi, a prenosi se ugrizom inficiranog krpelja, prenosi Jutarnji.hr. 

 

 

makonda-tracker