zanimljiv život

Kaže da viđa VANZEMALJCE i ne krije s koliko žena je bio: Pevač slavi 50. rođendan, a ove detalje o njemu niste znali

0

Robi Vilijams iza sebe ima uzbudljiv život i karijeru, a poznat je kao vrlo otvoren čovek, pa je u više navrata otkrio zanimljive činjenice o sebi

Robi Vilijams danas slavi 50. rođendan
Robi Vilijams danas slavi 50. rođendanfoto: Dave Hogan/Hogan Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Engleski pevač Robi Vilijams danas slavi 50. rođendan, a tim povodom BBC Radio Stoke napravio je specijalan program, u kom je pričala njegova majka Džen Vilijams.


On nikad nije voleo rođendanske žurke – istakla je ona. – Pitala bih ga hoćemo li imati zabavu ove godine, a on bi rekao: "Ne, mama".


Možda Robi ne voli da pravi slavlja povodom svog rođendana, ali on je tokom duge karijere više puta pokazao da i te kako ume da uživa u svakom danu. Čuvene su njegove izjave da se nikada ne kaje ni zbog čega jer je život previše kratak, da je pronašao svrhu u svom životu, da ume da pronađe radost u svemu...

Tokom višedecenijske popularnosti Robija Vilijamsa, saznali smo mnogo toga o njemu, ali čak i najvećim fanovima promakli su neki vrlo zanimljivi detalji, pa se povodom pevačevog 50. rođendana prisećamo nekih od njih.

 

Robi Vilijams slavi 50. rođendan
Robi Vilijams slavi 50. rođendanfoto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL
  • Kaže da je triput video svemirski brod


Robi Vilijams je pop zvezda, jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu i neko ko se ne plaši da kaže šta mu je na umu, pa mu tako nije bio problem da godinama tvrdi da je viđao svemirske brodove.


Pojavila se velika lopta zlatnog svetla, koja je osvetlila moj život – rekao je pre nekoliko godina u emisiji The Jeremy Kyle Show.


On tvrdi i da postoje duhovi, za koje kaže da su "iz drugih svetova".


Ljudi će misliti da sam lud, što i jesam – dodao je.

 

  • Nije završio srednju školu


Nakon što je završio katoličku školu u Tanstolu, Robi je upisao srednju školu i bio jedan od najnestašnijih učenika, pa mnogi nisu bili iznenađeni kada nije uspeo da je završi.

 

Robi Vilijams iza sebe ima višedecenijsku uspešnu karijeru
Robi Vilijams iza sebe ima višedecenijsku uspešnu karijerufoto: EPA-EFE/MICHAEL BUHOLZER

Mnogo je stvari o kojima ne znam ništa. Nisam obrazovan. Napustio sam školu sa 16 godina, bez ikakvih kvalifikacija. Ono što znam su moja osećanja, šta mislim o svetu i šta on misli o meni – rekao je jednom prilikom pevač.

 

  • Čime se Robi Vilijams bavio pre muzičke karijere?


Nakon što je odustao od školovanja, Robi Vilijams je morao na neki način da se izudržava, pa se zaposlio kao prodavac, a neko vreme je radio i u cvećari.

 

  • Za sve je zaslužna mama


Dok se Robi Vilijams mučio da pronađe svoj životni put, njegova majka je videla u novinama oglas da boj bend Take That traži novog člana i predložila mu da se prijavi. Robi ju je poslušao i nekoliko godina kasnije bio svetska senzacija!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AYDA ACTIVE (@shopayda)

 

  • Samostalnost nije bila jeftina


Kada je odlučio da napusti Take That, Robi je morao da plati 1,5 miliona funti zbog kršenja ugovora. Na kraju je zbog toga bio u takvim dugovima da je u solo karijeru krenuo ne od nule već iz ogromnog minusa.

 

  • Spavao je s trocifrenim brojem žena


Robi je od 2010. godine u braku s Ejdom Fild, s kojom ima četvoro dece, a na vrhuncu njegove slave ništa nije nagoveštavalo da može da bude toliko miran, porodični čovek.

 


Kada su ga pitali s koliko je žena spavao, pevač je prošle godine za The Sun rekao:


Verovatno s više nego prosečan momak, ali s manje nego što biste očekivali.


Tada je istakao da je broj oko 110 žena.

 

Robi Vilijams, citat
Robi Vilijams, citatfoto: Glossy/Canva

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpske glumice u Holivudu

 

makonda-tracker