iznenadio sve

Slavni pevač promenio lični opis: Robi Vilijams toliko smršao da ga ljudi na ulici jedva prepoznaju (FOTO)

0

Pevač čarobnog glasa Robi Vilijams obračunao se sa viškom kilograma 

foto: Instagram / robbiewilliams
foto: Instagram / robbiewilliams

Poznati pevač Robi Vilijams godinama je važio za jednu od najpopularnijih svetskih zvezda, a osim što ima čaroban glas mnogim ženama je i veoma privlačan.

 

Ipak, često je dobijao komentare da bi više trebao da vodi računa o svom fizičkom izgledu što je pevača nateralo da se posveti mršavljenju

 

Fotografije koje su mogle da se vide u proteklom periodu na društvenim mrežama jasno su pokazale da mu je konačno pošlo za rukom da se reši viška kilograma i da liniju dovede do savršenstva.

 

 

Robi je uspeo da pred premijeru svog poslednjeg albudam skine značajan broj kilograma. Takođe, on je napomenuo da je za gojaznost u njegovom slučaju krivo to što on me može umereno da jede onu hranu koju voli, a među njom su i slatkiši.

 

- Smršao sam, ali to je stalna borba. U meni je divovska osoba. Celo moje biće i celo moje telo želi da idem u suprotnom smeru i budem morbidno debeo. Trenutno samo jedem manje. To je stalno uznemirenje i nije prirodan način života. Za mene je normalno da budem dvostruko veći - rekao je za Miror.

 

Robi je otkrio da je zbog posla morao da uđe u štos, pa je krenuo da vežba svakodnevno, što je uz korekciju ishrane dovelo do sjajnih rezultata. Naglasio je i da kod njega nema sredine ili je krupniji ili mršav.

 

Robi Viliams drastično smršao
Robi Viliams drastično smršao foto: Instagram / robbiewilliams

 

- Mrzeo sam sebe i mislio sam da ne znam da pevam i izgledao sam kao go+no. Ako je neko mislio da šetam okolo misleći da sam važan, zapravo je bilo potpuno drugačije - poručio je.

 

 

makonda-tracker