strašan kraj

Pre samo dve nedelje – niko nije mogao ni da nasluti sa čime živi: Ko je bila žena čija je smrt juče potresla Holivud?

0

Strani mediji preneli su juče da je supruga čuvenog holivudskog producenta oduzela sebi život, a isplivava sve više detalja. Ipak, sve je više i misterije.

Bredli i Izabel Tomas na premijeri filma 'Mazga'  2018.
Bredli i Izabel Tomas na premijeri filma "Mazga" 2018.foto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Izabel Tomas, supruga holivudskog producenta Bredlija Tomasa, oduzela je sebi život skokom s terase hotela "Anđeleno" u Los Anđelesu, saopštila je tamošnja policija.


Uzrok smrti su višestruke povrede, koje su posledice skoka s velike visine, a njeni ostaci pronađeni su u delu zemljišta hotela oko bazena.


Svedoci su najpre izjavili da je Izabel skočila s krova, da bi TMZ potom javio da je utvrđeno da je ona izvršila samoubistvo skokom s terase, a još uvek nije poznato je li ostavila iza sebe oproštajno pismo.

Bredli Tomas je jedan od producenata filma "Ubistva pod cvetnim mesecom" ("Killers of the Flower Moon"), koji je nedavno dobio 10 nominacija za Oskara, a sa Izabel je bio u braku od 2018. godine. Par je zajedno dobio ćerke bliznakinje – Popi i Grejs, dok je ona bila maćeha i Bredlijevoj starijoj deci Lusi i Čarliju.

 

Bredli i Izabel Tomas na zabavi u organizaciji BAFTA pre dve nedelje
Bredli i Izabel Tomas na zabavi u organizaciji BAFTA pre dve nedeljefoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Poslednji put su fotografisani u javnosti na čajanci u organizaciji BAFTA na Beverli hilsu pre dve sedmice, kada je Izabel bila nasmejana, javljaju strani mediji. Još uvek nema naznaka da je bilo ko u njenom okruženju slutio da se bori s nekim problemima.


Ko je bila Izabel Tomas?


Kako piše Daily Mail, supruga Bredlija Tomasa izvršila je samoubistvo sa 39 godina, a ona je Britanka koja se dugo šetala u krugovima poznatih ličnosti.


Pohađala je Univerzitet Oksford, gde je diplomirala prirodne nauke, a kasnije je radila razne poslove, pa je tako imala priliku da se obrati u Ujedinjenim nacijama i Svetskoj banci, a radila je i kao tehnološka savetnica za nekadašnjeg premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona.

 

Bredli i Izabel Tomas na premijeri filma 'Mazga'  2018.
Bredli i Izabel Tomas na premijeri filma "Mazga" 2018.foto: Joe Sutter/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Izabel je često viđana i u noćnom provodu i u društvu slavnih, pa tako postoje njene fotografije iz izlazaka s Ejmi Vajnhaus, Džamilom, Džejmsom Blejkom...

 

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da suicidne misli ima neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida.
Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno.
Broj kol-centra je 011/7777-000

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

"Često se depresija maskira u telesne simptome"

 

makonda-tracker