lepE VESTI

Oženio se lepoticom i postao ambasador: Nekadašnji voditelj promenio je život iz korena, pa dobio ćerku u 57. godini

2

Nekada voditelj, a danas ambasador Ivan Bauer ima najlepše vesti i neverovatnu životnu priču.

Ivan Bauer podelio je prelepe vesti
Ivan Bauer podelio je prelepe vestifoto: Marina Lopičić

Voditelj Ivan Bauer bio je prvi domaćin popularnog kviza "Slagalica" koji je počeo sa emitovanjem sada već davne 1993. godine.  U početku je ovaj kviz vodio, uz Bauera, samo jedan muškarac, a to je bio Nikola Nešković, kreator kviza.

 

Nakon "Slagalice", vodio je, potom, i kviz "Sam protiv svih".

 

Osim toga, bio je voditelj i drugih televizijskih kvizova, ali daleko od toga da se bavio samo tim poslom.

 

On je bio deo i manekenskih krugova, ali uz to i poliglota i veoma obrazovan. Završio je Elektrotehnički fakultet, a posle i magistrirao i doktorirao na ekonomiji. Neko vreme je bio i profesor, a napisao je i više stručnih knjiga.

 

Neko vreme je bio i poslanik u Skupštini Srbije, a danas obavlja funckiju ambasadora Srbije u Maroku.

 

 

Porodica Ivana Bauera

 

Bauer je pre nekoliko dana obelodanio najlepšu vest, a to je da je postao tata u 57. godini. On sa suprugom Ljubicom ima sina Petra, a sada su dobili i prinovu, devojčicu koju su nazvali Viktorija.

 

— Viktorijino rođenje. Tata je, po srpskom običaju (uz obavezno cepanje, koje se posebno dopalo kolegama), proslavio u društvu prijatelja ambasadora —piše u opisu fotografija.

 

 

Jednom prilikom je Ivan govorio o tome kako izgleda njegova porodična zajednica sa suprugom i sinom.

 

Sve se dešavalo relativno brzo, u roku od godinu dana: početak veze sa Ljubicom, njena trudnoća, venčanje. Moj život preko noći se istumbao, ali na najbolji mogući način sve je došlo na svoje mesto. Uz suprugu i sina počeo sam da živim život kakav sam uvek priželjkivao — rekao je Ivan jednom prilikom za "Hello".

 

Inače, njegova supruga je prava lepotica, a Ivan povremeno objavljuje zajedničke fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Bauer (@drivanbauer)

Ivan je jednom prilikom za medije otkrio da ga je Ljubica osvojila dobrotom i da mu je porodica na prvom mestu.

 

— Ako nisam u Skupštini ili na snimanju kviza, kod kuće sam, sa Petrom u zagrljaju gledam crtaće ili slažem slagalice. Nema ništa lepše od toga. Vikendom obično idemo negde u prirodu. Otkad sam postao otac, više nisam ja na prvom mestu, već moje dete. Umesto da nedeljom ostanem kod kuće i naspavam se, spreman sam da vozim do vikendice mojih roditelja samo da bi Petar proveo dan na svežem vazduhu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Prva voditeljka "Slagalice"

 

makonda-tracker