prelepa

Sanja Kužet pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Voditeljka prošetala pistom i sve opčila izgledom u TREĆOJ TRUDNOĆI

0

Jedna od naših najlepših voditeljki uživa u blagoslovenom stanju i izgleda bolje nego ikada

Sanja Kužet
foto: Instagram / sanjakuzet

Voditeljka Sanja Kužet nedavno je objavila lepe vesti, trudna je po treći put. Ona godinama važi za jednu od najlepših žena sa javne scene, a trudnoća je čini, mnogi bi rekli, još lepšom.

 

Sanja je i tokom prethodne dve trudnoće bila veoma aktivna, a sada je odlučila da posao ostavi po strani i prepusti se odgajanju dece i uživanju u trudničkim danima.

 

Ona je nedavno sa porodicom otputovala na zimovanje gde su uživali provodeći vreme na snegu, a danas je sve iznenadila novim fotografijama i snimcima sa jednog prestoničkog događaja.

 

 

Na njemu se Sanja pojavila u uskoj, priprijenoh elegantnoj haljini, koja je u prvi plan istakla njen preslatki, trudnički stomačić. Iako gazi četrdesete Sanja izgleda fantastično, a najveći oslonac i podrška u životu joj je suprug Nemanja Živojinović.

 

SANJA KUĆET BLISTA U 4. MESECU TRUDNOĆE
SANJA KUĆET BLISTA U 4. MESECU TRUDNOĆEfoto: Instagram / sanjakuzet

 

Da podsetimo, Sanja i Nemanja imaju sina Strahinju kojeg su dobili pre šest godina, dok iz prethodnog braka ima naslednika Andriju, koji ima 14 godina. Voditeljka sada uživa u trećoj trudnoći i trudi se da svoje vreme što više posveti porodici koja je za nju najznačajnija stvar na svetu.

 

Bonus video:

Trik za ustajanje iz kreveta posle carskog reza

 

 

makonda-tracker