skladan par

Gledali ste je u popularnim serijama, a niste znali čija je supruga! Ova glumica je lepša polovina Vladimira Jelića

0

Voditelj Vladimir Jelić oženjen je glumicom koju dobro znate iz popularnih serija.

Voditelj Vladimir Jelić ima dvoje dece sa lepom glumicom
Voditelj Vladimir Jelić ima dvoje dece sa lepom glumicomfoto: Dragana Udovičić

Poznati voditelj Vladimir Jelić već godinama nas informiše o dešavanjima u zemlji i svetu. On je prepoznatljiv po svojoj staloženoj pojavi, ali o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga, a on o svojoj privatnosti retko govori.

 

Ipak, zanimljivo je da je njegova izabranica takođe iz javnog sveta, premda mnogi ne znaju da su oni srećan par.

 

Naime, reč je o Jovani Jelić, glumici koju smo gledali u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar"...

 

 

 

Par se upoznao pre jedne decenije, a premda je Jovana iz Novog Sada, par živi u Beogradu. Vladimir je jednom prilikom otkrio kako su se on i njegova supruga upoznali.

 

Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj — rekao je Vladimir. 

 

 

Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja — rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj koji s glumicom ima dva sina.

 

 

Jovana je od Vladimira, inače, mlađa osam godina. Njih dvoje imaju petogodišnjeg sina, a njena velika ljubav i strast jeste pozorište, kao i predstave za decu. Toliko voli pozorište da je na daskama koje život znače bila sve do 6. meseca trudnoće.

 

Bonus video

KAKVA NAGRADA! Voditelju Kurir televizije Ivanu Gajiću uručeno priznanje u emisiji uživo: ZLATNI PEHAR KAKVOG ĆE TE RETKO VIDETI

 

makonda-tracker