da li ste znali?

Jedna je sa DEKANOM fakulteta, dok druga voli ZGODNOG ADVOKATA: Ljubavni životi šarmantnih voditeljki kviza Slagalica

0

Slagalica je kviz koji decenijama gledaju generacije dece i odraslih i predstavlja pravu porodičnu tradiciju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Već godinama svakoga dana u isto vreme veče nam počinje kvizom Slagalica. Ta tradicija se održava kroz gemeracije, pa je ovaj kviz jedna od retkih stvari koja okuplja porodicu.

 

Slagalicu, pored tradicije, znanja i sada već izgrađenog kulta, krase i uvek iste voditeljke koje smo takođe navikli da gledamo u popularnom terminu.

 

Jedna od dobro poznatih voditeljki je Marija Veljković, šarmantna plavuša, koja je nedavno privukla pažnju svojim privatnim životom. Ona je deset godina bila u braku sa Milanom Milovanovićem, sa kojim je dobila troje dece, sina Đurađa i ćerke Rosu i Nevu.

Javnost je ostala u šoku kada je Marija potvrdila da se razvela, međutim, nakon nekog vremena je pokazala i svog novog partnera. Ona trenutno uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Osim nje i Kristina Radenković je rado viđeno TV lice. Ona ne vodi samo Slagalicu, ali je po njoj prepoznatljiva. Kristina uživa u idiličnoj porodici, ona je u srećnom braku sa Nikolom Radojevićem, uspešnim advokatom.

 

Zanimljiv je način na koji su se njih dvoje upoznali. Dok je 2014. godine šetala svoja dva psa, Nikola je bio u potrazi za svojim psom koji se izgubio na kratko i tom prilikom spasao Kristininog psa koji je izleteo pred auto. Zajedno su se bacili u potragu za njegovim ljubimcem, on joj je na kraju dao vizitkartu, a ostalo je, kako ona kaže, istorija.

Kristina i Nikola imaju dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana, a poznata voditeljka je dospela u centar medijske pažnje nakon što se povredila na zimovanju i, navodno, polomila obe ruke.

 

O privatnom životu Milice Gacin se ne zna toliko mnogo. Nakon što je uspela dva puta da pobedi karcinom, njen suprug ju je ostavio.

 

- Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I, znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: ‘Ja ovo više ne mogu, meni je teško’, okrenuo se i otišao - rekla je ona jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Milica danas uživa sa svojim ćerkama Hanom i Katjom.

 

Za kraj, javnosti je možda i najviše zanimljiva Jelena Simić. Njen privatni život zanima mnoge, međutim ona ga dobro krije. Poznato je da Jelena uživa u braku sa 17 godina starijim profesorom i dekanom Fakulteta poltičkih nauka, a u braku su dobili dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - rekla je ona jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker