stare ljubavi

Pre Stefana volela je njega: Malo ko zna da je Danijela Buzurović bila u braku sa VELIKOM INOSTRANOM ZVEZDOM

1

Mnogi se ne sećaju da je lepa voditeljka Danijela Buzurović izgovorila sudbonosno DA jednoj velikoj inostranoj zvezdi. 

Danijela Buzorović je pre Stefana Buzurovića bila u brakju sa velikon inostranom zvezdom
Danijela Buzorović je pre Stefana Buzurovića bila u brakju sa velikon inostranom zvezdom foto: Antonio Ahel/ATA Images

Danijela i Stefan Buzurović su jedan od naših najskladnijih javnih parova.

Lepa voditeljka i poznati glumac su u bračnoj luci već više od 10 godina, a kao kruna njhove ljubavi na svet je došlo i dvoje dece.

 

Buzurovići su veoma lepo slažu i dosta vremena provode zajedno, što možemo videti i na njihovim društvenim mrežama

 

Oni su prosto toliko dugo zajedno da mnogi zaboravljaju da je Danijela ima dve ozbiljne veze poznate javnosti pre nego što će se posle svega 23 dana poznasttva zaljubiti u Stefana i stati pred oltar sa njim.

 

Jedna od tih veza je bila sa kolegom njenog sadašnjeg supruga, našim poznatim glumcem, za koju su mnogi očekivali da se završi brakom. 

A druga veza na koju mislimo je čak i kruinsana brakom. Naime, Danijela je svojevremeno izgovorila sudbonosno DA jednoj velikoj inostranoj zvezdi iz susedne zemlje. 

 

U pitanju je uspšeni producent i jedan od najpopularnijih voditelja u Bugarskoj  - Andrej Arnaudov.

Danijela i Andrej su bili zajedmo oko tri godine, ali u braku su proveli svega sedam meseci. 

 

Razišli su se 2010. godine, a mediji su tada spekulisali da bi razloge trebalo tražiti u različitim stvarima, koje su išli od raznih poroka do gej afere njenog tadašnjeg supruga.

 

Sve te stvari su ostale samo na tračevima, a sama Danijela nikada nije želela da komentariše ništa vezano za te navode.  

 

No, iako nije pričala o ljubavi sa Andrejeom, jeste o tome kako je generalno izgledao njen život u Bugarskoj dok je bila sa slavnim voditeljem.

- Samoj sebi ne verujem kad pričam o karijeri u Bugarskoj, a stvarno sam napravila neverovatan uspeh, delom svojom zaslugom, a delom što sam bila udata za njihovog najpoznatijeg voditelja. Bugarima je bilo interesantno što sam naučila njihov jezik, govorili su mi da znam gramatiku bolje od mnogih Bugara - seća se bugarskih dana Danijela. 

 

Kako je rekla, stvarno se dosta potrudila sa nauči o toj zemlji, a vremenom je postala poznata i imala je nekoliko uspešnih projekata. 

- Čitala sam knjige, novine, naučila sam mnogo o njihovoj kulturi, istoriji. Bila sam u vezi sada s bivšim mužem tri i po godine i već posle godinu dana htela sam da se preselim, ali to sam uradila kad sam dobro naučila jezik, što se poklopilo i s venčanjem. Karijera mi je počela učešćem u njihovom "Plesu do snova". Imala sam sreću da igram s njihovim poznatim starijim voditeljem i da osvojimo srca publike - rekla je voditeljka.

 

Kako je pričala, jedna od emisija koju je vodila je bila toliko zabavna publici da su joj produžili termin. 

- Vodila sam emisiju s Vihrom, ženom Andrejevog partnera Ivana. Emisiju smo nazvale "Očajne domaćice". NJih dvojica imaju imidž dva muškarca s kojima je nemoguće živeti, a u emisiji se prvi put čula druga strana njihovog života. U emisiju su nam dolazili premijerova žena, političari, ljudi iz vrha države i žalili se na svoje probleme. Bile smo toliko gledane da su nam emisiju produžili za još dva sata - rekla je Danijela Buzurović za Blic puls.

 

 

 

Glossy tim - Blic Puls

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker