iskren

"To što sa 50 ili 60 možemo da napravimo dete..." Otvoren stav Jadrana Malkoviča s kojim se ne bi složili neki glumci

0

Glumac Jadran Malkovič osvrnuo se na temu krize srednjih godina, kroz prizmu lika kog igra u seriji "Azbuka našeg života".

Jadran Malkovič stekao je veliku popularnost u zrelijim godinama
Jadran Malkovič stekao je veliku popularnost u zrelijim godinamafoto: Nikola Anđić

Glumac Jadran Malkovič postao je izuzetno popularan u Srbiji poslednjih godina. Pored uloge u "Crnoj svadbi" i čuvenih scena u bazenu, on je sada aktuelan zbog uloge Uroša u seriji "Azbuka našeg života", gde glumi kraj Aleksandre Janković i Isidore Simijonović.

 

Njegov lik u seriji prošao je kroz velike promene, razvod, kao i dobijanje prinove s novom partnerkom, a on je otkrio da li mu je bilo lakše da nosi Uroševe cipele u novoj sezoni.

 

I jeste i nije. Lakše je jer znam ko je on, a teže jer je druga sezona nosila veoma mnogo emotivno zahtevnih i iscrpljujućih izazova. Jedini rasterećen i lagan trenutak za Uroša u nastavku je sam početak kada dobije sina. Tada počinje njegovo emotivno putovanje koje je samo početak brojnih teških situacija.

 

On je takođe iskreno rekao da li misli da je muškarcima lakše jer nemaju biološki sat u smislu u kom ga imaju žene.

 

Kao i vreme, i svaki pol nosi svoje breme, drugačiji su izazovi. Muškarcima biološki sat kuca drugačije, ali to što sa 50 ili 60 možemo da napravimo dete, ne znači da to treba i da je dobra ideja.

 

 

 

Na pitanje prolaze li svi muškarci kroz krizu srednjih godina na takav način kao njegov lik u seriji, rekao je da ne zna.

 

Na osnovu razgovora s mnogim ljudima znam da ima mnogo muškaraca koji imaju slične priče. Ipak, mi smo svi individue za sebe i siguran sam da neki i preskoče taj period.

 

1 / 5 Foto: Nikola Anđić

 

Kada je reč o izazovima koje donose zrelost i život, Malkovič je istakao da nema kraja učenju, iako ne odustaje od rada na sebi.

 

Iako stalno radim na sebi, u nekom trenutku sam shvatio da učenju nema kraja. S godinama sve više uviđam koliko ne znam i koliko toga još treba da naučim i poboljšam — rekao je Malković za Kurir Jasmini Antonijević Milošević.

 

Bonus video

MNOGE DAME I DALJE TVRDE: Kortina je među najboljim frajerima u gradu! otkrio nam je TAJNU! (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker