otkud sad to?

U potpunosti bi mogla da im promeni život: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger doneli odluku koja je IZNENAĐENJE za sve

0

Iako bivša teniserka već ima svoj privatni biznis poželela je da se oproba u nečemu potpuno novom 

ANA I BASTIJAN IMAJU NOVU IDEJU ZA BIZNIS
ANA I BASTIJAN IMAJU NOVU IDEJU ZA BIZNISfoto: Instagram / anaivanovic

Teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger često su tema pisanja medija što zbog uspeha koji su postigli tokom dugih i uspešnih karijera, što zbog porodice i interesantnog privatnog života.

 

Nakon što je odlučila da se više ne bavi tenisom, Ana se posvetila odgajanju dece i porodice, a nakon što su mališani malo porasli odlučila je da pokrene svoju liniju proizvoda za negu kože. 

 

Bastijan joj često pomaže u obavljanju kućnih poslova i poslovima oko dece, zbog čega imaju veoma skladan brak.

 

 

Ipak, iako im privatni poslovi idu odlično, Ana i Bastijan su došli na ideju da se oprobaju u još jednom novom poslu. Naime, oni planiraju da se pridruže njenom ocu u poslu koji se bazira na gajenju jabuka.

 

Kako su domaći mediji pisali, on je pre osam godina kupio 100 ari placa u Krčedinu, gde je posdio voće, a sada se to dopalo Ani i Bastijanu, pa i oni razmišljaju da kupe deo zemlje, prošire voćnjake i počnu da se bave voćarstvom.

 

ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ULAŽU U NOVI BIZNIS
ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ULAŽU U NOVI BIZNISfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Miroslav je veliki ljubitelj prirode, a teren oko Krčedina je veoma plodan, pa mu nije trebalo mnogo vremena da vidi plodove svog rada. Povučeni njegovim iskustvom i Ana i Bastijan žele isto, a da li će svoje želje pretočiti u stvarnost ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.

 

Bonus video:

Šta doručkuje Ana Ivanović?

 

makonda-tracker