(FOTO)

Jednim potezom pokazao je da je ŠMEKER BEZ PREMCA: Za Jadranom Malkovičem Srpkinje LUDE, a ovo je njegova bivša supruga

0

Jadran Malkovič jedan je od najzgodnijih i najharizmatičnijih glumaca na domaćoj sceni poslednjih godina.

O privatnosti Jadrana Malkoviča ne zna se mnogo
O privatnosti Jadrana Malkoviča ne zna se mnogofoto: Nikola Anđić

Glumac Jadran Malkovič tema je medija još otkako se pojavio u kontroverznoj sceni orgija u seriji "Crna svadba".

 

Podsetimo, on je odglumio ulogu bivšeg supruga Nataše, koju je igrala glumica Jelena Đokić, a njihova scena u bazenu bila je komentarisana dugo nakon što je prvi put prikazana na malim ekranima.

 

Scene Jadrana Malkoviča iz serije 'Crna svadba'
Scene Jadrana Malkoviča iz serije "Crna svadba"foto: Superstar Screenshot

Jadran Malkovič je nemačko-britanski glumac srpskog porekla, a život ga je vodio od Leverkuzena, preko Velike Britanije, do Srbije. Inače, njegov daleki rođak je slavni Džon Malkovič, koji potiče iz Crne Gore.

 

Mada je poslednjih godina sve popularniji i na našem glumačkom podneblju, on je igrao u brojnim britanskim i nemačkim ostvarenjima, a pojavio se i u čuvenom "Ratnom konju" Stivena Spilberga, koji je bio nominovan za Oskara.

Osim u "Crnoj svadbi", neka od novijih ostvarenja gde imamo priliku da gledamo zgodnog glumca jesu "Heroji Halijarda" i "Azbuka našeg života".

 

Ipak, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga. Međutim, jedan veoma zanimljiv detalj sam je svojevremeno otkrio na Instagramu.

 

Harizmatični glumac iza sebe ima brak sa lepom Katarinom, a premda se ne zna mnogo o tome, on je jednom prilikom demonstrirao koliki je šmeker i ukazao veliko poštovanje bivšoj supruzi.

 

1 / 6 Foto: Nikola Anđić

 

Malkovič je svojoj bivšoj supruzi, sa kojom je očito ostao u izuzetnim odnosima, čestitao rođendan objavom na društvenoj mreži Instagram.

 

— Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan — napisao je on u opisu Katarinine rođendanske fotografije.

 

 

Malkovič je jednom prilikom medijima priznao da je Katarina i dalje najvažnija žena u njegovom životu, a to se nije promenilo čak ni nakon što su se rastali.

 

Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi. A kada kažem da sam radio na sebi, ne mislim da sam završio. Taj rad se nastavlja ― s ponosom je rekao glumac za Blic.

 

Jadran Malkovič održao je divan odnos sa bivšom suprugom
Jadran Malkovič održao je divan odnos sa bivšom suprugomfoto: Damir Dervišagić

Inače, Katarina je nesumnjivo krenula dalje, jer pogledom na njen Instagram profil vidi se da je kasnije i zatrudnela i našla novu ljubav.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

 

makonda-tracker