ledi krv

Nosila je Vilijama — i BACILA SE NIZ STEPENICE! Uznemirujuća priča ledi Dajane o OČAJU koji je osećala u prvoj trudnoći

0

Princeza Dajana je bila 4. mesecu trudnoće kada je učinila strašan potez u želji da privuče pažnju svog supruga.

Princeza Dajana načinila je nepromišljen potez u prvoj trudnoći, koji je mogao da je košta i gubitka deteta
Princeza Dajana načinila je nepromišljen potez u prvoj trudnoći, koji je mogao da je košta i gubitka detetafoto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Kada je 1991. godine bila ophrvana očajem zbog veze njenog supruga Čarlsa s Kamilom Parker Bouls, princeza Dajana odlučila je da snimi svoje najintimnije misli i ispovest preda Endruu Mortonu kako bi napisao knjigu "Dajana: Njena prava priča".


Ona je otkrila mnogo toga o čemu se godinama nagađalo u britanskoj i svetskoj javnosti, ali je ispričala ponešto što niko van zidina Palate nije mogao ni da nasluti.

 

Jedna od priča iz ove druge grupe svakako je ona o tome kako je mogla ozbiljno da naudi sebi jer je bila ignorisana, pa čak i da izgubi trudnoću u tom momentu.

Kad sam bila u četvrtom mesecu trudnoće i nosila Vilijama, bacia sam se niz stepenice u pokušaju da privučem pažnju svog muža, kako bi me saslušao — počela je Dajana svoju uznemirujuću ispovest.

 

Ledi Dajana se trudna bacila niz stepenice
Ledi Dajana se trudna bacila niz stepenicefoto: John Roca / Avalon / Profimedia

Rekla sam Čarlsu da se osećam očajno, plakala sam kao kiša. Rekao je da da dižem lažnu uzbunu. "Neću da te saslušam", rekao je. "Stalno mi ovo radiš. Idem na jahanje." Zato sam se bacila niz stepenice. Kraljica je izašla, potpuno užasnuta, tresla se, bila je prepadnuta. Znala sam da neću izgubiti bebu, ali sam bila sva u modricama oko stomaka. Kad se vratio, znaš, to je bilo odbacivanje, potpuno odbacivanje. Samo je nastavio kroz vrata — ispričala je Dajana.

 

Princeza Dajana je mogla da naudi sebi jer se osećala ignorisano
Princeza Dajana je mogla da naudi sebi jer se osećala ignorisanofoto: EPA / STR

Ona je istakla da je bila svesna toga šta nije u redu s njom, ali je niko nije shvatao.


Bilo mi je potrebno da se odmorim i da brinu o meni u mom domu, da ljudi razumeju mučenje i teskobu koje se odvijaju u mojoj glavi. To je bio očajnički zov u pomoć. Nisam razmažena — samo mi je bilo potrebno da se priviknem na svoj novi položaj — pričala je princeza Dajana.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ledi Dajana i Čarls


 

makonda-tracker