uvek ju je voleo

Princ Filip NIJE MOGAO očima da je gleda! Kralj Čarls se posle 30 godina oglušio na očevu odluku — i usledio je PREOKRET

0

Kralj Čarls odlučio je da promeni nešto na čemu je njegov otac insistirao, a čini se da je porodica srećna zbog toga!

Kralj Čarls sa suprugom Kamilom u božićnoj šetnji
Kralj Čarls sa suprugom Kamilom u božićnoj šetnjifoto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Crvena đavolica" u kraljevskoj porodici, Sara Ferguson, vratila se na velika vrata među britansku javnost sa kraljevskom porodicom — i to na Božić. 64-godišnja bivša supruga princa Endrua pojavila se u njegovom društvu, kao i društvu kralja Čarlsa i ostatka porodice na njihovoj tradicionalnoj godišnjoj šetnji Sandringemom tokom Božića.

 

Ovo se desilo prvi put tokom poslednjih 30 godina, a kako piše Page Sixkralj Čarls je za to zaslužan. Navodi se da je kralj (75) pozvao Saru, majku princeza Beatris i Judžin, na božićni ručak na imanju u Norfolku 2022. godine, nekoliko meseci nakon što je stupio na vlast.

 

Ipak, ova godina je značajna, jer je Sara zajedno sa kraljicom Kamilom, princem Vilijamom, Kejt Midlton i njihovom decom, kao i ostalim članovima kraljevske porodice, pokazala da im ponovo pripada, te je bilo kao u neka stara vremena.

 

 

Sara Ferguson se od princa Endrua razvela 1996. godine, ali žive zajedno ponovo od 2008. godine. Ipak, njihov odnos već godinama prate veliki skandali, pa je ona, recimo, jednom prilikom fotografisana sa stopalom u ustima drugog čoveka, što je posebno užasnulo njenog pokojnog svekra, princa Filipa.

 

Filip, koji je preminuo 2021. godine, navodno nije mogao da podnese Fergi na javnim događajima s ostatkom porodie. Ipak, ona je uvek bila bliska sa Čarlsom, ali i sa Kamilom.

 

Uvek je bila lojalna porodici i nije kročila pogrešno poslednjih godina. Nikada nije rekla lošu reč i vrlo je lojalna instituciji — pišu strani mediji.

 

Sara Ferguson se 'vratila' u britansku kraljevsku porodicu
Sara Ferguson se "vratila" u britansku kraljevsku porodicufoto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je bila uz bivšeg supruga tokom njegovog seks skandala, kada je izgubio svoje titule i privilegije, nakon što je morao da isplati milione Virdžiniji Gifre, ženi koja je tvrdila da je primorana da spava s njim, vojvodom od Jorka, kada je imala svega 17 godina. 

 

Inače, Fergi je uspela da se izbori s karcinomom dojke, a objavila je da je imala mastektomiju ove godine, te se sad posvetila osvešćivanju žena da nikako ne propuštaju redovne kontrole i mamografiju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KONTROVERZE OKO KRALJA PETRA DRUGOG! Istoričar: Njegova ženidba izazvala je ogromno negodovanje osim kod Engleza, A EVO I ZAŠTO!

 

makonda-tracker