prekinuto prijateljstvo

Bili su prijatelji, igra njegovog oca: Glumac iz serije "Kruna" otkrio zbog čega više NE RAZGOVARA sa princem Harijem

0

Princ Hari i glumac Dominik Vest bili su dobri prijatelji, ali onda je jedan događaj to prekinuo.

Princ Hari više nije prijatelj s Dominikom Vestom
Princ Hari više nije prijatelj s Dominikom Vestomfoto: EPA / ANDY RAIN

Glumac Dominik Vest, koji je odigrao ulogu kralja Čarlsa III u seriji "Kruna", koja prati život britanske kraljevske porodice još od perioda kada je kraljica Elizabeta II stupila na vlast, u lošim je odnosima sa pravim princem Harijem —i otkrio je razlog za to.

 

Osim po tome što je slavan po profesionalnim angažmanima, ovaj glumac poznat je i po svojim ljubavnim aferama koje su protresle svet. On je nedavno govorio o tome kako se prekinulo njegovo prijateljstvo s Harijem pre 10 godina.

 

Otprilike jesmo izgubili kontakt jer sam rekao previše na jednoj pres-konferenciji, posle koje smo prestali da pričamo — rekao je glumac u epizodi Sunday Morning na Tajms radiju.

 

Vest je u razgovoru s voditeljkom Kejt Meken govorio detaljnije o svom prekinutom prijateljstvu s vojvodom od Saseksa.

 

Objasnio je da se to desilo godinu dana nakon što su se vratili s jednog dobrotvornog događaja 2013. godine, Šetnja s ranjenima, što je bilo putovanje s povređenim veteranima na Antarktik.

 

Dominik Vest bio je blizak Harijev prijatelj, a danas glumi njegovog oca u 'Kruni'
Dominik Vest bio je blizak Harijev prijatelj, a danas glumi njegovog oca u "Kruni"foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Premda nije odao specifične detalje, setio se kako je to izgledalo 2014.

 

Mislim da su me pitali šta smo mi radili, a mi smo slavili kada smo stigli tamo i verovatno sam rekao previše — rekao je glumac, između ostalog.

 

Kako je Vest dalje rekao, njihovo prijateljstvo se prekinulo pre 10 godina i nije imao mogućnost da pita Harija za savet o glumljenju njegovog oca Čarlsa. Takođe, glumac je nedavno otkrio da je sprečio svog sina Senana da odglumi mladog princa Vilijama u seriji.

 

Dominik Vest sa svojim televizijskim 'sinovima' u seriji 'Kruna'
Dominik Vest sa svojim televizijskim "sinovima" u seriji "Kruna"foto: Netflix / Everett / Profimedia

Nije mi se svidela ideja da glumi u sceni u kojoj se dečaku govori da mu je majka umrla.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

 

makonda-tracker