bila je iskrena

Zbog čega je Božić NAJGORE VREME da budete ljubavnica? Otvorena ispovest žene koja je imala aferu s Gordonom Remzijem

0

Žena koja tvrdi da je bila ljubavnica Gordona Remzija iskreno je opisala kako je izgledao njihov odnos.

Žena koja tvrdi da je imala aferu s Gordonom Remzijem ističe da su praznici najgore vreme za to
Žena koja tvrdi da je imala aferu s Gordonom Remzijem ističe da su praznici najgore vreme za tofoto: EPA/NIC BOTHMA

— Nisam ponosna što to kažem, bio je to Gordon Remzi, tada i sada oženjen Tanom, majkom njihovo (tada) četvoro dece — rekla je navodna ljubavnica slavnog kuvaraSara Sajmonds.

 

 Upoznali smo se u zimu 2001. godine. Imala sam 31 godinu i radila sam u kompaniji za organizaciju događaja u Londonu. Kad je zatražio moj telefon te večeri, dala sam mu ga. Nisam imala dečka i pomislila sam — zašto da ne — počela je priču Sara Sajmonds.

 

Samo nekoliko susreta je bilo dovoljno da izgubi glavu za njim.

 

— Toliko mi je bilo lepo da sam zaboravljala sve negativno. Kovala sam ga u zvezde, sve bih uradila za njega. Stvarno mi se sviđao i verovala sam da su osećanja bila obostrana — piše ljubavnica slavnog kuvara za Dejli Mejl.

 

Viđala se s njim, ali je toliko patila što je bila "druga žena" da je osnovala čak i organizaciju "Anonimne ljubavnice".

 

Vodila sam je punih deset godina. A najviše posla smo imali baš za Božić, kad su ljubavnice silno želele da njihovi muškarci budu s njima. Davala sam im savet koji ni sama nisam mogla da primenim — da izađu iz te veze, jer zaslužuju bolje — seća se.

 

 

 Svakog Božića je moj telefon bio potpuno nem 48 sati, kao da nisam živa. Nisam Gordonu kupovala poklone, znala sam da ne može da ih odnese kući. A onda, kad telefon ponovo zazvoni, bila bih ona stara ja — raspoložena i vesela.

 

Iz godine u godinu se situacija ponavljala. U 37. godini je Sara shvatila da ne želi više tako da živi. Bio je to poslednji Božić u samoći. Već naredne godine je njihova afera otkrivena, ali je Remzi sve negirao. Podsetimo, nedavno je poznati kuvar dobio i šesto dete sa ženom Tanom.

 

Gordon Remzi sa suprugom Tanom
Gordon Remzi sa suprugom Tanomfoto: EPA/DANIEL DEME

— Danas imam 53 godine i srećna sam, mada sam sama. Uživam u porodičnoj kući, sa starim roditeljima i tri psa. Provodim Božić s njima i mnogo mi je draže ono što imam nego ono što nemam — kaže Sara.

 

Nikada više nisam bila u vezi sa oženjenim muškarcem i verujte mi, ništa dobro ne može iz toga da nastane — pisala je Sara Sajmonds, prenosi Lepa i srećna.

 

Bonus video:

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu

 

makonda-tracker