nije ni slutio

"Nije mi bio potreban DNK test": Emotivna priča o tome kako je glumac pronašao TAJNU ĆERKU posle 26 godina

1

U tom trenutku, slavni glumac imao je 51 godinu, porodicu i izgrađen život, a onda mu je stiglo pismo. U njemu je nepoznata devojka rekla da je njegovo dete i da je jedino što mu traži – da se vide

Čak Noris potpisuje autograme na Komikonu
Čak Noris potpisuje autograme na Komikonufoto: Brandon Voight / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuveni glumac i zvezda akcionih filmova Čak Noris (83) već godinama uživa u zasluženoj penziji i retko se pojavljuje u javnosti, a svoje pozne godine provodi sa suprugom Đinom O'Keli, kojom je oženjen od 1998. godine.


Pre toga, bio je od 1958. do 1989. u braku s Dajanom Holeček, kojoj se na večnu ljubav zakleo kada je imao samo 18 godina, dok je ona bila 17-godišnjakinja.


Posle četiri godine braka, dobili su sina Majka, potom sina Erika, a glumac je s drugom suprugom dobio i blizance Dakotu i Danilija kada je imao 61 godinu.

Tajna ćerka Čaka Norisa


Međutim, to nisu sva njegova deca – Čak Noris je 2004. godine u svojoj autobiografiji "Uprkos svemu: Moja priča" priznao da je otac još jednog, vanbračnog deteta – žene po imenu Dajna.

 

Čak Noris na prazničnom vašaru sa suprugom Đinom
Čak Noris na prazničnom vašaru sa suprugom Đinomfoto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je napisao, glumac je 1962. godine prevario suprugu Dajanu sa izvesnom Džoanom dok je boravio u Kaliforniji. U pitanju je bila kratka avantura, a rezultat njegove večeri strasti na zadnjem sedištu automobila bila je ćerka. Prema njegovom priznanju, od Dajnine majke je krio da je u braku.


Moja je sramota što nikada nisam rekao Džoani da sam oženjen – napisao je Čak Noris u svojoj knjizi.


U svakom slučaju, on je nastavio dalje sa svojim životom, a Džoana je sama iznela trudnoću, nijednom ne pokušavši da pronađe glumca. Njena ćerka je rasla, svesna toga ko je njen otac. Kada je imala 16 godina, jednom prilikom je prisluškivala razgovor njene majke s prijateljicom i čula da je ona dete jednog od najpoznatijih glumca planete. Umesto da odmah nešto kaže majci, Dajna je ćutala punu deceniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)


U jednom trenutku je, iako se njena majka protivila, odlučila da mu se obrati kada je imala 26 godina. Holivudski superstar dobio je te 1991. pismo, u kome mu je nepoznata devojka rekla da je on njen otac, da je ne zanimaju njegov novac i slava i da samo želi da se upoznaju.

Prvi susret Čaka Norisa s vanbračnom ćerkom


Noris je pristao da se sastane s Džoanom i Dajnom, a taj prvi susret oca i ćerke bio je nezaboravan.


Nije mi bio potreban DNK, nije mi bio potreban mi nalaz iz krvi – rekao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @forever.chuck.norris


Čim je ugledao ćerku, Čak ju je zagrlio i oboje su zaplakali. Kako glumac piše, u tom trenutku je imao osećaj da poznaje Dajnu ceo život.


Možda ima nezakonitih roditelja na svetu. Znam to jer sam ja jedan od njih. Ali nezakonite dece nema. Bog ima plan i svrhu za svaki život – zaključio je Čak Noris.


Glumac danas održava redovan kontakt sa svojom ćerkom i ni po čemu je ne odvaja od svoje ostale dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Al Paćino (83) zatražio DNK očinstva od trudne devojke (29)

 

makonda-tracker