gore od sapunice

Bila je jedna od 80 ljubavnica: Glumicu koju Srbi obožavaju slavni glumac je ZAVEO BEZ MUKE, a sve se raspalo za tren

0

Igrala je u jednoj od najpopularnijih svetskih sapunica, a danas živi idilično sa čovekom svog života. Ipak, pre mnogo godina poverovala je na jedno "Nisam sa svojom ženom" i našla se u neobičnoj situaciji...

Žaklin Džeki Brakamontes najpoznatija je kao Maribel u seriji 'Rubi'
Žaklin Džeki Brakamontes najpoznatija je kao Maribel u seriji "Rubi"foto: SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kubansko-američki glumac Vilijam Levi, poznat u medijima i kao "latino Bred Pit", od početka karijere miljenik je ženskog dela publike, a nisu mu odolele ni mnoge koleginice.


Iako je od 2003. do 2022. bio u vanbračnoj zajednici s Elizabet Gutijerez, s kojom ima sina Kristofera Aleksandra Levija i ćerku Kejli Aleksandru Levi, on je povezivan s desetinama poznatih devojaka.

 

Štaviše, jedan anonimni izvor rekao je za meksičke medije da je Vilijam prevario Elizabet s više od 80 žena.

 

Vilijam Levi spada u omiljene latinoameričke glumce, posebno damama
Vilijam Levi spada u omiljene latinoameričke glumce, posebno damamafoto: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Jedna od njih bila je čuvena meksička glumica Žaklin Brakamontes, koja je našoj publici najpoznatija kao Maribel iz "Rubi". I dok je Vilijam uvek ignorisao tračeve, Žaklin je rešila da otvoreno priča o njihovoj aferi.

Afera Vilijama Levija i Maribel iz serije "Rubi"


Kako je ispričala, upoznali su se 2009. godine, kada su zajedno igrali u telenoveli Sortilegio ("Magična privlačnost").

U tom trenutku on je bio s Elizabet već šest godina i imali su jedno dete, a mediji su brujali o tome kako se Vilijamova hemija koju je ispred kamere imao s Žaklin prelila i na privatni život.


Glumica je o svemu pisala u svojim memoarima La Pasarela De Mi Vida ("Kapija mog života"), a tvrdila je da su Levi i Elizabet tih dana bili "na pauzi".


Rekao mi je: "Nisam sa svojom ženom" – rekla je u intervjuu povodom objavljivanja knjige Žaklin za Primer Impacto i otkrila da je zato pristala da izađe s glumcem da vidi kuda bi taj odnos mogao da ide dalje.

Znala sam da je njegova situacija komplikovana, imao je sina, a ja nisam htela da zasnujem porodicu s nekim ko već ima decu... Ali odlično smo se slagali i lepo se provodili zajedno – priznala je.


Usledila je vatrena romansa, koja nije potrajala.

Vilijam Levi je, naime, uskoro saznao da je Elizabet Gutijerez trudna i da će on postati otac, a Žaklin je odmah odlučila da raskine s njim.


Ono što mi je tog dana rekao me je spasilo od situacije koja nije bila za mene – objasnila je glumica.


Vilijam se potom pomirio s Elizabet i ostao s njom sve do 2022, dok je Žaklin od 2011. u braku s automobilistom Martinom Fuentesom.

 

Par je najpre čekao blizance: Žaklin i Martina, koji je preminuo nakon respiratornih komplikacija, zatim su dobili ćerku Karolinu, a potom i devojčice Renatu, Emiliju i Paulu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nova hit serija "Jača od sudbine"

 

makonda-tracker