liče!

Ima četvoro dece, a dok njena sestra obožava modu — ona ŽIVI ZA NJU! Ko je Tala Alamudin, lepa sestra Amal Kluni?

0

Advokatica Amal Kluni stekla je veliku slavu udajom za Džordža Klunija, ali i njena sestra je javnosti dobro poznata.

Amal Kluni je postala slavna širom sveta, a ima i jednako uspešnu sestru Talu
Amal Kluni je postala slavna širom sveta, a ima i jednako uspešnu sestru Talufoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prelepa advokatica za ljudska prava i supruga Džordža Klunija, Amal Kluni, igrom sudbine postala je i modna ikona i žena koja je stekla veliku slavu izborom životnog partnera. Premda su njeni uspesi u karijeri i te kako hvaljeni, kada je postala Klunijeva supruga, Amal je ujedno postala i neko čiji svaki pokret interesuje javnost.

 

Amal Kluni rođena je u Bejrutu, u Libanu, a odrasla je sa braćom Zijadom i Samerom, roditeljima Ramzijem i Barijom, kao i sa mlađom sestrom Talom Alamudin.

 

 

Iako je bliska sa celom svojom porodicom, za Talu je Amal posebno vezana, pa ju je čak 2014. godine, na svom venčanju, odabrala i za venčanu kumu.

 

Ko je Tala Alamudin?

 

Kao i Amal, i Tala je rođena u Bejrutu, 1980. godine, ali porodica se zbog ratnih prilika preselila u Englesku. I Ama i Tala su se školovale na Ričmondu, američkom nacionalnom univerzitetu u Londonu, gde je diplomirala 1995. godine, piše tportal.hr.

 

Za razliku od Amal, koja se pronašla u pravu, Tala se odlučila za modu. Nakon što je u Njujorku radila kao event menadžer,  Tala Alamudin je 2017. lansirala svoju modnu marku Totally Tala.

 

 

Tala Alamudin
Tala Alamudinfoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Udala se za biznismena Nagija Hanijeha, pa se potom i preselila u Singapur, koji je postao njeno stalno prebivalište. Nakon što se od supruga razvela 2016. godine, majka četvero dece udala se za italijanskog biznismena Niku le Taleka.

 

Svoje prvo dete, Miju Hamiju, rodila je 2002. godine, a ona je bila zadužena da baca latice cveća do oltara na venčanju Amal i Džordža, te da pridržava tetkin šlep na venčanici.

 

Tala je nekoliko godina kasnijje rodila blizance, dok je pol i datum rođenja četvrtog deteta ostalo tajna.

 

Ona je, kao i majka i sestra, velika humanitarka.

 

Moj san je da sve žene mogu živeti život kakav žele, bez granica kulturnih stereotipa i samoograničavajućih uverenja i s pristupom resursima, prilikama i sredstvima da prigrle samopouzdanje i budu najbolje što mogu biti — izjavila je Tala.

 

Njene modne linije, inače, namenjene su ženama koje se ne boje da rizikuju, a i sama Amal rado nosi komade sa sestrinim potpisom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Amal Kluni u glamuroznoj haljini

 

makonda-tracker