svaki detalj je savršen

Kao da se boginja spustila među smrtnike: Izdanje Amal Kluni pored kog su modeli, pevačice i glumice ostale NEVIDLJIVE

1

Ne samo što je odabrala najbolju moguću haljinu za decembarsku svečanost nego je supruga Džordža Klunija uz jedan poseban trik dodatno pojačala utisak

Amal Kluni oduševila je na dodeli nagrada Fashion Awards 2023 Versace haljinom
Amal Kluni oduševila je na dodeli nagrada Fashion Awards 2023 Versace haljinomfoto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U londonskom Rojal Albert holu juče je održana tradicionalna dodela nagrada Fashion Awards, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti iz sveta mode, glume, muzike, biznisa itd.


Imali smo priliku da vidimo mnogo svetskih faca, od kojih su se neke svojski potrudile da nas šokiraju svojim izdanjima, a među onima koji su se posebno izdvojili stilom ponovo je bila Amal Kluni (45), poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija.


Amal Kluni stigla je na crveni tepih u izdanju dostojnom njenog statusa jedne od najbolje odevenih žena planete, a ovog puta je iza svega stajala modna kuća Versace.

 

Pogledajte njenu božanstvenu haljinu.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Izabranica jednog od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu pojavila se u toaleti s bretelama, modelu boje kože koji je prekriven metalik šljokicama različitih veličina u zlatnim i bronzanim nijansama.

 

U gornjem delu, koji je potpuno pripijen uz telo, Amalina haljina ima sićušne svetlucave ukrase, koji se postepeno povećavaju kako se kreacija širi do raskošnog šlepa, pa se završava krupnim šljokicama.

 

Zlatna haljina Amal Kluni na ceremoniji Fashion Awards 2023
Zlatna haljina Amal Kluni na ceremoniji Fashion Awards 2023foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Gospođa Kluni ponela je uz to zlatnu clutch torbicu, dok je kosu pustila da pada, a opredelila se za šminku u zemljanim i braon tonovima. Sve je zaokružila dijamantaskim nakitom: setom narukvica, skupocenom ogrlicom i visećim minđušama.


Najbolja šminka uz zlato i metalik


Sezona prednovogodišnjih žurki odlična je prilika da preteramo i zasijamo, pa nije čudo što se metalik trend svake zime vraća kao obavezan u svečanim prilikama. Bez obzira na to za koju se boju s metalik odsjajem odlučite, možete biti sigurni da ćete ostaviti utisak, a najpouzdaniji su zlatni tonovi, kakve je ponela Amal Kluni.


Uz haljine, suknje i bluze sa zlatnim šljokicama proveren izbor je decentna šminka neutralnih boja – braon, nude, bež, karamel, boje kajsije, ali praznična atmosfera dopušta i da sve začinite crvenim karminom.

 

Ipak, tada obratite pažnju na nijansu, da ne biste preterali i bacili u drugi plan svoj autfit, pa se opredelite za mat ruž ili neku manje jarku opciju.

 

BONUS VIDEO

Uvek zapažena Amal Kluni

 

makonda-tracker