magnet za poglede

Imate neku svečanu priliku u decembru? Ova ideja Amal Kluni je SVA MODNA INSPIRACIJA koja vam treba

0

Niko ne ume da izabere haljinu kao Amal Kluni, zar ne? Ako prilika zahteva da izgledate elegantno i ostavite poseban utisak, njeno najnovije modno izdanje će vas sigurno inspirisati

Amal Kluni ne ume da pogreši kada bira stajling za crveni tepih
Amal Kluni ne ume da pogreši kada bira stajling za crveni tepihfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia


Holivudski glumac Džordž Kluni ima iza sebe zavidnu režisersku karijeru, a njegov najnoviji film je "Dečaci u čamcu", čija je svečana projekcija održana pre nekoliko dana u Los Anđelesu.


On je na premijeru stigao u pratnji svoje supruge Amal Kluni, ugledne advokatice specijalizovane za ljudska prava, a ona je ponovo "ukrala šou" i bila zvezda večeri zahvaljujući stilu od kog zastaje dah.


Nakon što nas je nedavno Amal oduševila zlatnom haljinom na dodeli nagrada Fashion Awards u Londonu, ona je ovog puta odabrala crvenu boju i pokazala zašto joj nema ravne kada je reč o eleganciji za crveni tepih.

Supruga Džordža Klunija izgledala je zanosno u toaleti modne kuće 16Arlington, koja je deo kolekcije za proleće i leto 2024. godine. Amal obožava svetlucave kreacije, a upravo je takva ova midi-haljina zatvorenog okovratnika i bez rukava, koja prati liniju tela i ističe obline na nenametljiv način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__amal_clooney_


Njen izbor bila je kreacija koja izgleda kao da je prekriva predimenzionirana krljušt i ima srebrne detalje na porubima, pa ju je Amal mudro kombinovala sa srebrnim metalik salonkama i zlatnom clutch tašnicom.


Crvena haljina – nepogrešivo rešenje za sezonu prazničnih žurki


U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, crvena boja dominira modnim kombinacijama na večernjim zabavama i drugim svečanim događajima i s njom jednostavno nema greške u decembru.

 

Crvena haljina iz kolekcije brenda 16Arlington za proleće i leto 2024.
Crvena haljina iz kolekcije brenda 16Arlington za proleće i leto 2024.foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ona nosi duh praznika, vedrog raspoloženja i uvek je odličan izbor ako prilika zahteva eleganciju, a najbolje je kombinovati je sa svetlucavim detaljima, bilo na haljini, bilo na obući i aksesoarima.


Jednako dobro izgleda kada se crveno nosi monohromatski, od glave do pete, kao i kada se kombinuje s neutralnim tonovima. Ipak, ako zaista želite da pustite praznični duh da vas obuzme, obavezno nosite crvenu toaletu sa zlatnim ili srebrnim tonovima, a možete otići i korak dalje i dodati dašak zelene za kompletan utisak.

 

Amal Kluni važi za jednu od najbolje odevenih žena planete, a u galeriji pogledajte još neke od njenih novijih modnih kombinacija.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

BONUS VIDEO

Zanosna Amal Kluni

 

makonda-tracker