nosi samo taj model

Oblikuju zadnjicu i stoje svima – imale 55 ili 105 kg: Magične farmerke Amal Kluni bez kakvih nema trendi jeseni

0

Kada iz elegantnih haljina "uskoči" u svakodnevni stil, supruga Džordža Klunija demonstrira modne trikove koji su dragoceni svakoj ženi

Amal kluni pronašla je savršene farmerke za svaki tip građe
Amal kluni pronašla je savršene farmerke za svaki tip građefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Libansko-engleska advokatica Amal Kluni, koja se istakla u oblasti ljudskih prava, inače supruga holivudskog glumca Džordža Kluniija, ovih dana ponovo je u Njujorku, gde godinama živi i radi zbog svog angažmana pri Ujedinjenim nacijama.


To znači i – da su joj paparaci za petama!


Zahvaljujući njima, imamo priliku da zavirimo u Amalin svakodnevni stil, kada nije doterana za crveni tepih i najsvečanije prilike, a sada je uslikana dok je s majkom Barijom Alamudin izlazila iz čuvenog njujorškog hotela "Mark Hotel".

 

Izbor gospođe Kluni bila je udobna kombinacija strukiranog crnog sakoa i gležnjača s blok-štiklom, a najefektniji deo njenog stajlinga su zauvek moderne farmereke kojima se vraćamo kada nam dosade svi privremeno trendi modeli.

 

Amal je ponela pantalone od tamnog teksasa, duboku varijantu u boot cut stilu, što znači da njene farmerke prate liniju i pri kraju nogavica se šire u blago zvono, a ona je i ranije viđana u takvim komadima.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ovaj model džinsa spada u pantalone prikladne za bukvalno sve žene, bez obzira na godine, uobičajeni stil odevanja i telesnu težinu. Veoma su laskave za svaku figuru, pa stoje odlično bez obzira na to imate li višak, manjak ili ste zadovoljni svojom težinom, a imaju i mali trik: čine da noge izgledaju duže i vajaju zadnjicu, pa sjajno izgledaju s kropovanim gornjim delovima odeće.

 


Ako imate trouglasti oblik tela, zategnutost ovog modela oko kukova je uravnotežena blago proširenim nogavicama, ako ste sitni i brinete se da će vam ove pantalone skratiti figuru, samo odaberite idealnu obuću da vertikalno postavite figuru. U svakom slučaju, u njima svi izgledaju fenomenalno!


Uz to su ove farmerke zgodne za sve prilike: od posla, preko šetnje, pa čak i za noćni izlazak!

 

BONUS VIDEO

3 trika kako vezati maramu

 

makonda-tracker