ispovest

Kojom rečenicom Aleksandar Kluni svako jutro budi svog oca? Na ovu njegovu KONSTATACIJU niko ne ostaje ravnodušan

0

Holivudski zavodnik otkrio s kakvim izazovima se suočio tokom odgajanja dece sa Amal Kluni 

KAKAV JE OTAC DŽORDŽ KLUNI?
KAKAV JE OTAC DŽORDŽ KLUNI?foto: Profimedia, Tiziana FABI, AFP

Čuveni holivudski glumac Džordž Kluni pre 6 godina ostvario se u ulozi oca kada je sa suprugom Amal Kluni dobio dvoje dece, blizance Elu i Aleksandra Klunija.

 

U ekskluzivnom intervjuu sa Majklom Strahanom iz "Good Morning America" on je otkrio s kakvim sve neočekivanim izazovima i radostima se susreo tokom odgajanja sada već šestogodišnjih blizanaca.

 

- Blizanci vam mnogo govore - rekao je Džordž, priznajući jedinstvenost ličnosti svakog deteta. Uprkos tome što ih je odgajao na isti način, on je naglasio koliko su različiti i koliko zapravo roditelji imaju malo kontrole u ​​oblikovanju individualnih identiteta dece.

 


- Oni iznose svoje mišljenje i neverovatno je gledati koliko su različiti - kaže Kluni.


Blizanci su rođeni u junu 2017. godine i od malih nogu su pokazali da imaju potpuno drugačije karaktere. Aleksandar je otvoreniji, duhovit je, svakog jutra budi svog oca rečenicom: 

 

- To sam ja, Aleksandar Kluni.

 

Deleći neke anegdote o Aleksandrovoj ljubavi prema automobilima, filmska zvezda je pomenuo sinovljevu naviku da grli porodični automobil, čak i u nezgodnim trenucima, kao što je kada njegov otac vozi.

 


S druge strane, Ela je drugačija, rezervisana je, ozbiljna, mnogo zrelija, ali intorvernija u odnosu na brata. 

 

Uprkos svom ozbiljnom držanju, Ela ima nestašnu stranu, nasleđenu od svog oca. Džordž je duhovito priznao:

 

- Ceo moj posao, zaista, je da ih naučim raznim stvarima.

 

Ispričao je kako je Ela, nekada skeptična prema ovim ludorijama, prihvatila zabavu nakon što je videla kako se smeje njen brat.

 

 

Razmišljajući o prazničnoj sezoni, Džordž je otkrio da se koristi već dobro poznatim roditeljskim trikpm sa Deda Mrazom kako bi decu podstakao da budu dobra i da se lepo ponašaju. 

 

- Imam poziv od Deda Mraza - u šali je podelio. - Ja kažem, 'Hej Deda Mraze, kako ide?' A on kaže: 'Sve ide dobro. Kako su deca?'

 

Kao posvećen otac, Džordž Kluni prihvata izazove roditeljstva sa humorom, ljubavlju i razumevanjem jedinstvenih ličnosti svojih blizanaca. 

 

Bonus video:

Kako su izgledale jaslice 80-ih i 90-ih godina? 

 

makonda-tracker