slika i prilika

Od nje je nasledila lepotu, harizmu, ali i inteligenciju: Kako izgleda i čime se bavi MAJKA AMAL KLUNI?

0

Pored supruga, ona je najvažnije osoba u njenom životu 

Amal Kluni s majkom ima super odnos
Amal Kluni s majkom ima super odnos foto: EPA / CAROLINE BREHMAN

Lepa advokatica, Amal Kluni, supruga glumca Džordža Klunija jedna je od najlepših žena današnjice. Njen suprug i ona se često u javnosti pojavljuju zajedno, pa je pravo čudo kada se ona fotografiše sa nekim drugim.

 

Ipak, leto je bilo prilika da upoznamo još jednog člana njene porodice. U pitanju je bila njena majka Barija Almudin, s kojom advokatica ima fantastičan odnos. 

 

Barija je tokom života bila velika prodrška lepe Amal, a nakon što smo videli kako ona izgleda postalo je kristalno jasno na koga je advokatica nasledila lepotu i šarm. 

 

 

75-godišnja Barija sa ćerkom i zetom došla na dobrotvornu večeru koju je organizovao poznati holivudski par, odnosno njihova organizacija The Cloonei Foundation For Justice.

 

Barija Alamudin se pred fotografima ponašala kao da je to deo njene svakodnevice, a mnogi su primetili njenu neverovatnu lepotu i eleganciju, uprkos godinama. Za događaj je odabrala haljinu sa ogrtačem u ljubičastoj boji koji je imao sitno drago kamenje na porubu.

 

Amal Kluni sa majkom Barijom Alamudin
Amal Kluni sa majkom Barijom Alamudin foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

 

Nekoliko dana nakon toga, Barija je ponovo snimljena, ovog puta samo sa Amal, kako izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno večerali u jednom njujorškom restoranu. I jedna stvar je odmah očigledna. Lepa Amal Kluni lepotu je nasledila od majke, ali i inteligenciju.

 

Naime, i sama Barija Alamuddin je izuzetno uspešna novinarka koja je za svoj rad nagrađivana, a dugo godina je radila i kao televizijska voditeljka i urednica. Njena 45-godišnja ćerka je, međutim, otišla u drugom pravcu i bila je uspešan advokat sve dok nije upoznala Klunija.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker