detalji su malo poznati

Bila mu je "B MAMA": Zbog čega je Lepa Brena govorila da je i Filip njeno dete?

0

Lepa Brena je decenijama u braku sa Bobom Živojinovićem, koji iz prvog braka ima sina Filipa.

Porodicu Živojinović retko kada viđamo potpuno na okupu
Porodicu Živojinović retko kada viđamo potpuno na okupufoto: Zorana Jevtić

Lepa Brena decenijama je u ljubavi sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, s kojim je nedavno proslavila 32. godišnjicu skladnog braka.

 

Brena sa Bobom ima dvojicu sinova Viktora i Stefana, ali i posinka Filipa Živojinovića, koji je u braku sa Aleksandrom Prijović.

 

Iako joj nije pravi sin, Brena nikada Filipa nije odvajala od svojih naslednika.

 

Sa Bobinom prvom ženom, Zoricom Nakić, u odličnim je odnosima, a pre nekoliko godina možda i jedini put pričala je o Filipu, i otkrila zbog čega ga je uvek nazivala sinom.

— Prvo, njegova majka, otac i ja, svi smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: "znate, to je iz Bobanov prve veze sin", znate, onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece — rekla je svojevremeno Brena.

 

Brena je u odličnim odnosima sa Filipom i njegovom suprugom Aleksandrom
Brena je u odličnim odnosima sa Filipom i njegovom suprugom Aleksandromfoto: Damir Dervišagić

Kako je navela tada, Filipu je pružila sve ono što je i svojoj deci.

 

— Deci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost... Ja se potrudila kao "B mama", pružim mu naravno pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom detetu... Što sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu — izjavila je svojevremeno Brena za Telegraf.rs.

 

Bonus video

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

 

makonda-tracker