(FOTO)

Ovu fotografiju NISTE VIDELI: Evo u kakvim su odnosima Lepa Brena i Zorica Nakić, bivša Bobina supruga

0

Lepa Brena i Boba već godinama su u skladnom braku, ali malo ko zna u kakvim su oni sada odnosima sa bivšom suprugom najstarijeg Živojinovića, ujedno i Filipovom mamom, Zoricom Nakić.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dobro je poznato da je, pre braka sa Lepom BrenomSlobodan Boba Živojinović bio u braku sa Zoricom Nakić.

 

Boba i Zorica dobili su sina Filipa, pa se rastali, a onda je Živojinović našao sreću u braku s pevačicom.

 

 

Dok se zna gotovo svaki detalj ljubavi Bobe i Brene, Zoričin život nije bio u centru pažnje javnosti. Ona je posle kraha braka upoznala svog sadašnjeg supruga Iva Nakića, s kojim je dobila dvoje dece. Osim Filipa, Zorica ima sina Marija Nakića, uspešnog košarkaša, kao i ćerku Ivu.

 

1 / 8 Foto: Luka Stojanović

 

Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države, ali je ostala maksimalno posvećena sinu Filipu. Kada su Filip i Aleksandra Prijović dobili sina Aleksandra, Zorica je koristila svaku priliku da vreme provede s unukom. Ona je u fenomenalnim odnosima sa popularnom pevačicom, svojom snahom, čemu svedoče i brojne Instagram fotografije, ali malo ko zna u kakvim je zapravo odnosima s Lepom Brenom.

 

Svojevremeno je na društvenim mrežama isplivala fotografija koja dokazuje da se Živojinovići i Nakići odlično slažu. Brena je objavila fotografiju sa večere sa Zoricom i njenim suprugom iz Madrida, a u opisu napisala "porodično". Za svaku su pohvalu nenarušeni porodični odnosi, a ovako su oni zajedno izgledali:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

makonda-tracker