wow efekat!

Skoro 12.500€ za jednu haljinu — I TO KAKVU! Skupocen stajling Aleksandre Prijović na kom bi joj Kejt Midlton — ZAVIDELA

2

Aleksandra Prijović za sve svoje koncerte u sklopu turneje "Od istoka do zapada" bira proverenu modnu formulu.

Aleksandra Prijović ima fenomenalan modni recept koji primenjuje na svojim koncertima
Aleksandra Prijović ima fenomenalan modni recept koji primenjuje na svojim koncertimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović priprema se za svoj peti i poslednji koncert u zagrebačkoj Areni, u sklopu vrlo uspešne turneje "Od istoka do zapada", gd je održala brojne i do poslednjeg mesta popunjene koncerte u Beogradu, sarajevskoj "Zetri"...

 

Mlada pevačica ne krije koliko joj je srce puno zbog uspeha koji je postigla, a leđa joj čuva njena porodica, među kojima su njen sin Aleksandar, koji je bio specijalni gost na bini nekoliko puta, suprug Filip, mama, ali i Lepa Brena, maćeha Filipa Živojinovića.

 

Brena, kao iskusna i slavna pevačka zvezda, Aleksandri je podrška od prvog dana, nazvala ju je nedavno popinim prasetom zbog predivnog razloga, a kao i u Beogradu, gostovala je na Aleksandrinom koncertu u Zagrebu.

Taj nastup izazvao je pravo oduševljenje kod publike, dok je devojkama društvo pravila i Hrvatica Jelena Rozga. Na tom koncertu posebno se izdvojio jedan Aleksandrin stajling, pravo savršenstvo otmenosti i urbanosti, u moru neverovatnih kreacija koje je pevačica nosila ove jeseni na svojim koncertima.

 

 

Kako može sebi da priušti najskupocenije komade, lepa pevačica bira one koji se uklapaju s njenim senzibilitetom, odgovaraju i njenom ukusu i aktuelnim trendovima, a pravi spoj svega toga našla je u modelima s potpisom modne kuće Aleksandar Mekvin. Čini se da joj je to omiljeni kreator, jer je na koncertima mahom nosila njegova odela i haljine, pa je u tom stilu i nastavila i sa poslednjih nastupima.

 

Aleksandar Mekvin je prvi izbor i princeze od Velsa, Ketrin Midlton, ali dok ona ne bi smela da nosi ovakve haljine kao Aleksandra — mogla bi samo da joj pozavidi na izboru za njene koncerte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aleksaandraprijovic

 

Jedna haljina koja je posebno privukla pažnju bila je crna blejzer-haljina optočena kristalima, pravo malo remek-delo koje vredi imati u ormaru (ako možete da ga priuštite)! U pitanju je mini-haljina čija cena iznosi skoro 12.500 evra, odnosno, oko 1.463.000 dinara.

 

 

Bonus video

Aleksandra Prijović slavi rođendan

 

makonda-tracker