decenije sklada

Mladi, lepi i ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Lepa Brena čestitala Bobi 32. godišnjicu fotografijama koje do sad niste videli

1

Jedan od omiljenih jugoslovenskih poznatih parova danas slavi godišnjicu braka koji je primer prave ljubavi u svetu slavnih

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović venčali su se 7. decembra 1991.
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović venčali su se 7. decembra 1991.foto: Vladimir Šporčić

Jugoslovenska muzička diva Lepa Brena i čuveni teniser Slobodan Boba Živojinović danas proslavljaju 32 godine skladnog i srećnog braka.


Pevačica je tim povodom na Instagramu podelila dve prelepe fotografije s njihovog venčanja, uz reči "Srećna godišnjica", podsetivši svoje pratioce da je na današnji dan te davne 1991. rekla "da" čoveku svog života.


Ona je podelila dva prelepa portreta, na kojima vidimo Bobu i nju u trenucima velike sreće, a prva je nastala tokom plesa u Breninoj čuvenoj plavoj toaleti, dok su za drugu pozirali dok je još bila u venčanici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Podsetimo, par se zakleo na večnu ljubav u hotelu "Interkontinental", pred više stotina zvanica koje su iz celog sveta došle kako bi prisustvovale njihovom glamuroznom slavlju.

Venčanje koje su mediji prozvali "svadbom veka" privuklo je toliko pažnje jugoslovenske javnosti da je čak prekinut i "Dnevnik" kako bi se par uključio uživo u televizijski program.

 

Lepa Brena i Boba Živojinović na svom venčanju
Lepa Brena i Boba Živojinović na svom venčanjufoto: Youtube Printscreen

Prema pisanju medija, za organizaciju proslave je izdvojeno oko 50.000 nemačkih maraka, gosti su uživali u 650 različitih vrsta jela, dok su na ražnju bila 22 pečena praseta. Bila je tu i posebna mladenačka torta na pet spratova, ukrašena jestivim reketima i gramofonskim pločama.


Za dobro raspoloženje bila je zadužena pevačica Vesna Šokčić, a kada je došlo vreme za bacanje bidermajera – on je završio u rukama Dragane Mirković.

 

Lepa Brena i Boba Živojinović na svom venčanju
Lepa Brena i Boba Živojinović na svom venčanjufoto: Youtube Printscreen

Lepa Brena je, inače, nosila venčanicu koju je modna kuća Dior izradila specijalno za nju, a u pitanju je bila romantična kreacija u duhu tadašnje mode, dok je Boba nosio klasično crno odelo s belom košuljom.


U tom trenutku teniser je već bio ponosni otac Filipa Živojinovića, kog je dobio u braku sa Zoricom Nakić, a u narednim godinama su Brena i on dobili sinove Stefana i Viktora.

 

BONUS VIDEO

Lepa Brena i Dragana Mirković

 

makonda-tracker