ovo nismo očekivali

Zašto je Stefan Živojinović odustao od muzike? Brena odlučila da OTVORENO PRIZNA šta je razlog ove njegove odluke

0

Kad su svi mislili da će mu karijera krenuti uzlaznom putanjom, on se povukao sa javne scene 

ZAŠTO JE STEFAN ODUSTAO OD MUZIČKE KARIJERE
ZAŠTO JE STEFAN ODUSTAO OD MUZIČKE KARIJERE foto: Instagram

Jedna od najvećih pevačkih zvezda Lepa Brena gradila je korak po korak karijeru koja je danas jedna od najuspešnijih ne samo u Srbiji, već i u regionu.

 

Uprkos činjenici da je veoma popularna i to ne samo ona već i čitava njena porodica, Brena retko kada pristaje da priča o privatnim problemima i porodici.

 

Ipak, neka pitanja su već toliko puta postavljana da ona više nije želela da okoliša, već je javno i direktno otkrila odgovore na njih.

Jedno od tih pitanja jeste i pitanje zbog čega je Stefan odustao od muzike, baš u trenutku kada su svi mislili da će mu karijera krenuti uzlaznom putanjom.

 

- Stefan je odlučio da se povuče iz medija i da ne komentariše ništa o njegovom životu, ja bih to podržala, on ne želi da se bavi javnim poslom. Za njega je ovo preveliki cirkus jer tu ima i ovoga i onoga - objasnila je Brena okupljenim novinarima na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a.

 

STEFAN JE ODUSTAO OD MZIČKE KARIJERE
STEFAN JE ODUSTAO OD MZIČKE KARIJEREfoto: Nemanja Nikolić

 

Bez obzira šta ona mislila o toj njegovoj odluci odlučila je da ga svim srcem podrži u toj odluci isto kao što ga je podržala u odluci da se u toj istoj muzici oproba.

 

Da podsetimo, Stefan je početkom 2020. godine obavestio javnost da je njegova muzička karijera završena, da se povlači sa javne scene i da moli sve da poštuju tu njegovu odluku.

 

Bonus video:

Brena i Boba u Zagrebu

 

makonda-tracker