UZ SVAČIJI STIL!

Mirka Vasiljević ima model u istoj boji, Ana Ivanović je OBOŽAVA: Luksuzna torba Lepe Brene SAN je zaljubljenica u modu

0

Lepa Brena je na snimanje novogodišnjeg programa stigla sa svačijom omiljenom torbom.

Lepa Brena stiže na snimanje novogodišnjeg programa
Lepa Brena stiže na snimanje novogodišnjeg programafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena gostovala je na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, a kao što je to uvek sa njom, svi pogledi i objektivi bili su uprti u njenom pravcu.

 

Nakon gostovanja na koncertu Aleksandre Prijović, supruge njenog pastorka Filipa Živojinovića i najavljenog koncerta u areni u Zagrebu, Brena je u nove radne pobede uskočila spremno — i moderno!

 

Ona je na snimanje došla u džipu mercedes GLS 600 "majbah", čija je cena oko 160.000 evra, a njena odevna kombinacija bila je posebno primećena ovog puta! Naime, pre nego što se presvukla u efektno odelo na pruge, Brena je nosila ležerniju kombinaciju, koju je začinila torba iz snova zaljubljenica u modu.

Reč je o komadu koji je omiljen luksuzni aksesoar žena koje mogu da je priušte — čuvenoj "birkinki", torbi koja košta desetine hiljada evra. Ovakvu torbu u istoj boji videli smo i kod Mirke Vasiljević, a nekadašnja teniserka Ana Ivanović takođe obožava ovaj model.

 

S obzirom na to da je Brena jedna od naših najuspešnijih pevačica, može sebi da je priušti, a voli da isprati i modne trendove i da je uklopi sa klasikom — nije čudno što je nosi.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Hermès Birkin definitivno jeste jedna od najlepših i najskupljih torbi na svetu, ultimativni statusni simbol, odišu luksuzom i nema zaljubljenice u modu koja nije očarana njima.

 

Birkinka Lepe Brene
Birkinka Lepe Brenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, njihova cena varira između 9.000 i pola miliona dolara, odišu luksuzom i nema zaljubljenice u modu koja nije očarana njima. Neki ih smatraju boljom investicijom od kupovine zlata i akcija, a najstuplja je Hermès Himalaya Birkin, čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

 

 

Bonus video

Lepa Brena sa Bobom stigla u Zagreb

 

makonda-tracker