"mamini"

Za sinom devojke već gube glavu: Znate li kako danas izgledaju deca Đoleta i Vesne Đogani? (FOTO)

1

Vesna i Đole Đogani imaju sina Adriana i ćerku Lauru, koje vrlo retko eksponiraju na društvenim mrežama.

Vesna i Đole Đogani godinama su u srećnom braku. u kom su dobili dvoje dece
Vesna i Đole Đogani godinama su u srećnom braku. u kom su dobili dvoje decefoto: Damir Dervišagić

Estradni par Đole i Vesna Đogani godinama su prisutni na domaćoj muzičkoj sceni, a o njihovom braku mnogo toga se zna u javnosti. Njih dvoje važe za skladan par, koji se retko kada razdvaja, pa je tako čak i nezamislivo da se ovaj par na javnim događajima pojavi zasebno ili da funkcionišu jedno bez drugog. 

 

Ipak, kada su u pitanju njihova deca, tu postaju malo tajnovitiji.

 

I dok Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu, sa Vesnom je dobio sina i ćerku, Adriana i Lauru. Ipak, njih dvoje ne eksponiraju se medijski, posebno Laura, s obzirom na to da je i dalje u osnovnoj školi.


Međutim, Vesna povremeno objavi neku njihovu fotografiju, te možemo videti koliko su zapravo porasli.

Laura je preslatka devojčica, dok je Adriano izrastao u prelepog momka i nema sumnje da se devojčice "otimaju" za njega.

 

Lepa Vesna i njeni anđeli, Prelepa deca, imaju i na koga, —Prelepa porodica, — Veki, svi na tebe liče — samo su neki od komentara na društvenim mrežama, a Natalija Trik FX napisala je "mamini".

 

Svojevremeno je Vesna govorila o tome na koji način vaspitava decu i kako se bori sa tinejdžerskim "bubicama".

 

— Kako je Adriano postajao sve stariji nisam mogla da se izborim s njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri — objasnila je Vesna gostujući u emisiji Goce Tržan.

 

Đole i Vesna Đogani retko eksponiraju sovju decu
Đole i Vesna Đogani retko eksponiraju sovju decufoto: ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Vesna Đogani o kolegama

 

makonda-tracker