ovo je njena tajna

Grickalicama nije rekla ZBOGOM, ali 1 namirnicu ne konzumira NIKAD: Evo kako se Vesna Đogani brzo rešila viška kilograma

0

Lepa pevačica se nakon porođaja ugojila, a kako voli da jede bilo joj je teško da se pridržava rigoroznih dijeta 

foto: Instagram / djoganivesna
foto: Instagram / djoganivesna

Pevačica Vesna Đogani već godinama je u braku sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem. Njih dvoje imaju skladan brak, a ona je u više navrata govorila o tome da veoma voli da jede i da joj se dešavalo da kuburi sa kilogramima.

 

Ipak, nikada nije dozvolila da to ode u nedogled, a dobar izgled Vesna može da zahvali dobroj genetici, redovnom treningu i disciplini. 

 

Kako je ispričala za domaće medije najviše se goji kada je pod stresom, ali zna da ponekad pojede i neke nezdrave stvari poput grickalica. 

 

 

Ipak, postoji jedna namirnica koju ne unosi nikada, bez izuzetka. To su gazirana pića, jer, kako kaže, od njih joj uvek strada glas i ne može da peva. 

 

- Prošle godine sam od čitavog stresa kuburila s kliogramima i nečemu na stomaku, ne znam kako bih to nazvala, da li je salo ili nešto drugo u pitanju. A ipak s druge strane sve vreme sam trenirala i bila fizički aktivna - rekla je Vesna koja poslednje dve godine redovno vežba.

 

Ona je objasnila da joj fizičke vežbe veoma prijaju, kako za zdravlje tako i za psihu.

 

 

- Prvo sam krenula sa dva treninga tokom nedelje, jer pre toga nisam ništa trenirala. Kasnije smo dodale tri treninga nedeljno i tako smo trenirale sve jače i jače. Hoću da kažem da je fizička aktivnost jako bitna. Zdrav tuh i trening su bitna stavka. Svako neka oslušuje sebe, svoje telo i potrebe - kaže Vesna koja ishranu nije korigovala.

 

- Ako mi se jede nešto kalorično poješću to u tom trenutku a kajaću se posle. Jedino zbog svog posla ne smem da pijem gazirano, zbog glasa. Jedem girckalice, sve i svašta. Kada vidim da sam preterala doziram određene namirnice - objasnila je Đoganijeva.

 

 

makonda-tracker