za ceo život

Kako su se zavoleli Đole i Vesna Đogani? On je posle razvoda izgubio veru u ljubav, a onda je JEDNA NOĆ promenila sve

0

Popularna pevačica ne krije da je od početka ljubavi s najpopularnijim denserom trpela komentare da će njihova veza biti kratkog daha i da je trpela pritisak da bude kao njegova prva supruga

đole i vesna đogani zajedno su više od 20 godina
đole i vesna đogani zajedno su više od 20 godinafoto: ATAImages

Đole Đogani, jedan od najpopularnijih ljudi na javnoj sceni već decenijama, nerazdvojan je od nevenčane supruge Vesne od samog početka njihove ljubavi.


Par je zajedno više od dve decenije, a za to vreme su dobili sina Adrijana i ćerku Lauru, dok Đole iz prvog braka ima i ćerke Silviju i Marinelu.


Porodica Đogani je velika i skladna i u više navrata su pokazali da neguju idilične odnose, iako je Đoletov razvod od Slađane Delibašić svojevremeno izazvao pravu medijsku buru.

 

  • Razvod Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić


Đole i Slađa zajedno su činili grupu Đogani fantastiko i bili par koji je obeležio devedesete godine prošlog veka. Venčali su se još 1986. godine i bili među omiljenim licima dens scene na našim prostorima, kada je iznenada 2001. otkriveno da se – rastaju.

 

Slađa Delibašić i Đole ĐOgani bili su u braku od 1986. do 2001. godine
Slađa Delibašić i Đole ĐOgani bili su u braku od 1986. do 2001. godinefoto: Nemanja Nikolić

Kako je Đole priznao, razvod mu je teško pao jer je bio siguran da će ostariti pored Slađane.


Verovao sam da ljubav između mene i Slađe nikada neće prestati. Čak smo i zajedničku kući napravili od novca koji smo zaradili od pesme "Idemo na Mars". Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda – bam! Desio se raspad. To mi je dotuklo, bio sam potpuno van sebe! To da ti ostavljaš ženu koju voliš, a najvšte stradaju deca. Meni je bilo logično da oni budu sa mamom – rekao je jednom prilikom.


Posle toga nisam verovao u ljubav. Bio sam baš onako van sebe. Izvini, vratile su mi se one emocije koje su tada postojale. Znaš ono kada ti se dogodi nešto loše pa se vratiš na to i ponovo proživljavaš – priznao je Đole.

 

  • Ljubav Đoleta Đoganija i Vesne Đogani


Uskoro se pročulo da je Đole u ljubavi s Vesnom Trivić, koja je bila članica njihove plesne trupe i ranije pohađala Đoganijevu plesnu školu.

 

đole đogani i vesna zajedno imaju dvoje dece
đole đogani i vesna zajedno imaju dvoje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vesna je tada uveliko bila i nova pevačica grupe, a Đole je na simpatičan način prepričao kako je došlo do toga. Naime, on i Vesna krenuli su u Novi Sad kako bi ugovorili saradnju s Katarinom Ostojić Kajom, koja je tada tek počinjala karijeru. U jednom momentu, Vesna je spontano zapevala i Đole je pomislio da bi mogao ipak da angažuje nju.


Par je jednom prilikom ispričao i kako je došlo do toga da se zaljube jedno u drugo.

 

– Bili smo u Švajcarskoj, ja sam skromna devojka, ja sve preko... (smeh) Posle nekog nastupa, bio je problem oko soba u hotelu, smeštaj je bio prepunjen i morali smo da spavamo u istoj sobi – rekla je Vesna, na šta je Đole dodao:


– Mi tada nismo ni bili par, samo smo sarađivali.

 


Posle te noći, ništa se konkretno nije desilo, međutim, ja sam ujutru kad sam se probudila videla da se ta naša energija poklapa, shvatila sam koga imam pored sebe – istakla je Vesna.


Veza se nastavila, a Đole ne krije da je uskoro shvatio da je ona žena njegovog života.


Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čoveku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglavlje – rekaoje Đogani u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".


Budući da su bili i u ljubavnoj vezi i da je Slađa bila vrlo popularna, Vesna nije krila da je od samog početka trpela pritisak javnosti.


Đole je meni, kao zreo muškarac pružio sigurnost i ljubav koju sam ja tražila. On je imao brak pre mene, sadržajan život, prelepu ženu takođe. Imala sam pritisak od strane javnosti da budem isto tako dobra kao Slađa. Ona izgleda vrhunski, jako je dobra domaćica… Eto, to mi je svakako stvaralo pritisak jer sam ja uvek bežala od kuhinje. Posle se to sve promenilo kada sam dobila dete, pa sada od dece dobijam komentare da mi je hrana najbolja – priznala je Vesna u emisiji Magazin In.

 

đole i vesna đogani zajedno su više od 20 godina
đole i vesna đogani zajedno su više od 20 godinafoto: ATA Images

Pevačica ističe i da je na samom početku veze često morala da sluša komentare da njena ljubav sa Đoletom neće potrajati, na šta se nije osvrtala jer je uživala pored čoveka svog života.


Mi smo već dugo zajedno… Gotovo imam osećaj da je ceo život u pitanju! Na početku naše veze i braka suočavala sam se sa komentarima da mi nećemo opstati i da će se se sve završiti jako brzo. Ja se puno nisam bavila tim predviđanjima, znam da su me svi saplitali i hejtovali, ali meni je u tom našem odnosu bilo lepo, ništa me drugo nije zanimalo. Ponavljam, imala sam više sreće nego pameti – rekla je Vesna.

 

Par, inače, nije u formalnom braku, a oni smatraju da im to nije ni potrebno da bi ostarili zajedno.


– Venčanje je samo ugovor koji nema veze s ljubavlju, a koji vam kasnije može praviti velike probleme i peripetije ukoliko poželite da se razvedete – rekao je za Alo Đole pre izvesnog vremena.

 

đole đogani i vesna zajedno imaju dvoje dece
đole đogani i vesna zajedno imaju dvoje decefoto: Instagram

Što se tiče odnosa između Vesne Đogani i Slađe Delibašić, onisu idilični.

 

– Moram da kažem da smo kao porodica svi jako vezani. Iako će mnogi pomisliti da sam ja u nekom sukobu sa Slađom, baš naprotiv, mi se dosta družimo i posećujemo. Bar jednom nedeljno imamo porodični ručak gde se svi lepo okupimo i pričamo šta se kome desilo u toku nedelje – rekla je Vesna jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO

Stari snimak Lune Đogani

 

makonda-tracker