U POTPUNOSTI POSVEĆENA PORODICI I BIZNISU

"I moja deca i ja smo Delibašić, STIDIM SE prezimena Đogani": Pevačica O PREDRASUDAMA koje je doživela zbog BIVŠEG MUŽA

1

Slađa Delibašić se odavno povukla iz medija i u potpunosti posvetila porodici i privatnom biznisu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Slađa Delibašić je nekada bila popularno ime na našoj javnoj sceni, a najviše pažnje je privlačio njen brak sa denserom Đoletom Đoganijem.

 

Pevačica ističe da joj nije drago što je stalno povezuju sa prošlošću, a svoj privatni život drži daleko od medija.

 

Slađa je uspešna preduzetnica i sa ćerkom Silvijom vodi jedan privatan vrtić, ali ne krije da bi volela da ima još više posla, međutim otkrila je i šta je razlog nekada slabijem poslovanju.

 

- Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala - rekla je Slađa za Svet.

 

Pevačica najviše vremena provodi sa unukom, a malo je poznato da je nakon braka sa Đoletom, bila kratko u braku sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem i nakon toga više nije želela u javnosti da eksponira partnere.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

- Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa - zaključila je Slađa i stavila do znanja koliko joj je posao bitan, ali i koliko joj ćerkina pomoć znači.

 

 

 

makonda-tracker