Interesantno ime unuke Brusa vilisa

Baš to ime je dobila — SLUČAJNO: Dirljiva priča o tome kako je Brus Vilis zaslužan za neobično ime svoje jedine unuke

0

Ćerka poznatog američkog glumca otkrila je kako je došla na ideju da svojoj ćerki da najoriginalnije ime. 

Porodica Brusa Vilisa bogatija za jednog člana
Porodica Brusa Vilisa bogatija za jednog članafoto: @Demimoore/Instagram

Stanje američkog glumca Brusa Vilisa se svakodnevno sve više pogoršava. Podsetimo se da je njemu dijagnostikovana afazija marta 2022. godine, čija je posledica gubitak ili poremećaj govora, uz smanjenu mogućnost razumevanja ili izražavanja.

 

Međutim, ovo ga ne sprečava da bude najbolji deda na svetu i svojoj unuci podari jedinstveno ime. 

 

Poznato je da mnoge slavne ličnosti daju neobična imena svojoj deci i uglavnom nailaze na osudu javnosti.

 

 

Rumer Vilis, ćerka poznatog glumca, otkrila je da je imenolava ćerku u čast svom ocu. Kako kaže, ime Lueta je kombinacija svega što voli.

 

- Hteli smo da joj damo opcije, a meni i mom tati omiljeni pevači su Lu = Lui Armstrong, Eta = Eta Džejms, Ajli = Ajli braća - rekla je Rumer za Page Six.

Kako je ime njene ćerka bila slovna greška, ispričala je glumica za gore navedeni portal. Kaže kako joj se posle te greške ime toliko svidelo da su odlučili da ga zadrže.

 

- Razmišljali smo o imenu Loreta i bila je greška u kucanju. Njen tata i ja smo slali poruke, a on je izostavio 'r' iz Lorete i ostalo je samo Lueta

 

Samo dva meseca nakon rođenja male Luete, Rumer je objavila sliku sovg oca Brusa kako drži unuku u naručju. Ova slika obišla je internet i izazvala gomilu sentimentalnih komentara, a Rumer kaže kako će joj taj prizor zauvek ostati u sećanju.

 

 

BONUS VIDEO 

Kako napraviti jeftinu novogodišnju igračku za decu 

 

 

 

makonda-tracker