neobično

Sama je sebi probušila vodenjak: Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur podelila neobično iskustvo s porođaja

0

Nakon što se devojčica ispetljala iz pupčane vrpce, našla se u majčinom naručju

Rumer Vilis, ćerka glumaca Brusa Vilisa i Demi Mur
Rumer Vilis, ćerka glumaca Brusa Vilisa i Demi Murfoto: Courtesy of NAKEDCASHMERE/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rumer Vilis (34), ćerka legendarnih glumaca Brusa Vilisa i Demi Mur, nedavno je postala majka, a sada je podelila neočekivane detalje svog porođaja.


Ona je u aprilu na svet donela ćerku Luetu, i to u svom domu, a ćerku je dobila s dečkom Derekom Ričardom Tomasom.


Nakon što se su mama i beba ojačale, Rumer je viđena u Los Anđelesu kako šeta bebu, a nedavno je gostovala u podkastu Informed Pregnancy, u kom je podelila interesantne pojedinosti. Otkrila je, između ostalog, da je zapravo sama sebi probušila vodenjak.

 


Sam porođaj protekao je brzo, objasnila je ćerka Demi Mur, dodavši da se "otvorila" dosta za samo sat vremena, kada je dula primetila da joj još uvek nije pukao vodenjak.


Pregledala me je i primetila da mi je vodenjak otečen, ali još uvek nije pukao, što je bilo neverovatno. Pitala sam: "Treba li mi da ga probušimo?" – prisetila se mama Rumer.

 

Dula je odgovorila potvrdno, a Rumer, inače i sama glumica, učinila je to sopstvenom rukom!

 


Stavila sam prst tamo, osetila sam ga, to je bilo tako ludo. Osetila sam tu malu vreću, pod prstima mi je bila kao balon vode, ali čvršće – ispričala je i dodala da ju je dula posavetovala da vodenjak pritisne prstom pri narednoj kontrakciji. To je i učinila, a ističe da ima i fotografiju ovog trenutka.


Ubrzo potom, na svet je stigla njena Lueta.

 

Prvi su je u ruke uzeli otac Derek i babica, a uskoro je bila u maminom naručju, što Rumer opisuje kao "najushićeniji, najradosniji trenutak života".

 

 

makonda-tracker