"Zaplakala sam čim sam ustala

I neemotivnom bi se STEGLO SRCE! Demi Mur pokazala kako je porodica iznenadila Brusa Vilisa za rođendan

0

Demi Mur, poznata glumica i bivša supruga glumca Brusa Vilisa, podelila je dirljiv trenutak s proslave njegovog rođendana

Brus na proslavi 68. rođendana
Brus na proslavi 68. rođendanafoto: Demi Moore, Twitter

Američki glumac Brus Vilis, čije je ime sinonim za kvalitetnu holivudsku akciju, juče je obeležio 68. rođendan.


Glumac je proslavio svoj dan u društvu najmilijih – velike porodice, uključujući sadašnju suprugu Emu Heming, bivšu suprugu Demi Mur, ćerke Rumer, Ralulu, Skaut, Mejbel i Evelin i partnere njegovih starijih ćerki.


Njegova porodica podelila je na Instagramu nekoliko toplih trenutaka s ovog slavlja, a holivudska zvezda Demi Mur, s kojom je Vilis bio u braku od 1987. do 2000. godine i dobio troje dece objavila je neodoljiv trenutak kada su mu svi okupljeni pevali rođendansku pesmu.

Dirnuti Brus zapevao je i sam i nije krio koliko je srećan zbog ove male porodične žurke, a potom je oduvao svećice na tortici.


Podsetimo, nakon što je u martu 2022. porodica Brusa Vilisa saopštila da je glumcu dijagnostikovana afazija, zbog čega prekida karijeru, nedavno su otkrili da on boluje od demencije.

 

Među onima koji su se osvrnuli na ovu dijagnozu na njegov rođendan bila je Ema Heming, s kojom je Vilis u braku od 2009. godine.

 


Danas je mom suprugu rođendan. Dan mi je počeo tako što sam zaplakala, kao što vidite, oči i nos su mi crveni. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često mi stižu poruke da sam jaka. Nemam izbora. Volela bih da imam, ali u svemu ovome imam i dvoje dece koju moram da podižem – rekla je Ema.


Jednostavno moramo da prihvatimo stvari u svojim životima. Ipak, ponekad sam tužna danima... Tako se osećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam da pravim video s njegovim snimcima i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim zbog vas, jer znam koliko volite mog muža. Hvala vam – poručila je žena Brusa Vilisa.

 

 

On je čista ljubav. On je tako voljen. I voleću ga zauvek. Srećan ti rođendan, slatkišu moj. Moja rođendanska želja za Brusa jer da nastavite da se molite za njega i šaljete mu najpozitivnije vibracije jer osetljive Ribe to osećaju. Hvala vam mnogo zbog ljubavi i brige o njemu – napisala je potom Ema.

 

 

makonda-tracker