ovako danas izgleda

Rekli su da "gubi radost života" i umeće govora: Paparaci fotografisali Brusa Vilisa, a nikad ga nismo videli tužnijeg

0

Brus Vilis fotografisan je u Los Anđelesu nakon priče njegovog prijatelja da je izgubio životnu radost.

Brus Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom
Brus Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijomfoto: Epa / WARREN TODA

Glumac Brus Vilis (68) penzionisao se i napustio svet glume nakon što je otkriveno da se bori s teškom bolešću. 

 

Brus Vilis čovek je neverovatne životne priče, nikada se nije predao, ali danas retko imamo prilike da vidimo u javnosti, a to se jedino dešava kada ga paparaci fotografišu, uglavnom tokom vožnje kolima ili tokom šetnje.

 

O Brusu trenurno brine supruga Ema Heming, s kojom ima ćerke Mejbel (11) i Evelin (9), a Ema je nedavno govorila o osećaju krivice koji je nagriza.

 

U martu ove godine, Brusova porodica obelodanila je da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija, oblik demencije koji utiče nepovoljno na ličnost, ponašanje i govor.

U martu 2022. godine, porodica Brusa Vilisa saopštila da je glumcu dijagnostikovana afazija, zbog čega je prekinuo karijeru. Nakon toga, oni su otkrili da on boluje od demencije.

 

– Otkako smo na proleće 2022. godine objavili da je Brusu postavljena dijagnoza afazije, njegovo stanje je napredovalo i sada imamo određeniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD, prim.  nov.) – stoji u izjavi za medije objavljenoj na sajtu Udruženja za frontotemporalnu degeneraciju.

 

Paparaco fotografija Brusa Vilisa
Paparaco fotografija Brusa Vilisafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljudi bliski Brusu govorili su da je jasno da to nije onaj isti čovek koga su godinama poznavali,  a jedan tužan detalj otkrio je Džesi V. Džonson, koji je s Brusom radio na filmu "White Elephant".


Znam zašto si ti ovde i znam zašto si ti ovde, ali zašto sam ja ovde? – pitao je Vilis jednom dvojicu članova ekipe na setu.

Nove fotografije Brusa Vilisa pokazuju da je tužniji nego što je ikad bio, a to se pomalo i poklapa s pričom koju je ispričao njegov saradnik i prijatelj o tome kako je izgubio "radost života".

 

Brus Vilis ovako izgleda danas
Brus Vilis ovako izgleda danasfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošlog meseca, Glen Gordon Karon otkrio je kako je izgledala poseta bolesnom Brusu.

 

– Moj utisak je da prvih minut do tri minuta on zna ko sam ja – rekao je Glen za Pejdž Siks. – Ne priča u potpunosti.  Obožavao je pre da čita, nije hteo da iko to zna, a sada ne čita – rekao je on i dodao da sve jezičke veštine koje je imao više nema, ali da je to i dalje Brus.

 

– Kad ste s njim, znate da je to Brus i zahvalni ste na tome što je tu, ali njegova radost života je iščilela.

 

Bonus video

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

 

makonda-tracker