uvek uz njega

Svi su zajedno, ali nazire se tuga: Fotografija Brusa Vilisa sa čitavom porodicom koja je ipak rastužila milione

0

Holivudski glumac Brus Vilis bori se s teškom bolešću, ali ima podršku čitave svoje porodice.

Brus Vilis sa suprugom Emom Heming Vilis
Brus Vilis sa suprugom Emom Heming Vilisfoto: EPA/MICHAEL NELSON

Nije jednostavno gledati kako jedna holivudska legenda, kakva je svakako Brus Vilis, polako vene, što je situacija koja defitnitivno najteže pada njegovoj mnogobrojnoj porodici, koja se trudi da provodi što više vremena s njim.

 

Podsetimo, Brus Vilis se bori sa opasnom i opakom bolešću, koja utiče negativno na ličnost, govor, ponašanje, a kažu da glumac gubi "radost života i umelće govora", te da više to nije onaj onaj isti čovek koga su godinama poznavali.

 

U pitanju je tzv. frontotemporalna demencija, koja mu je dijagnostikovana nakon afazije, a njegova borba je iscrpljujuća i dugotrajna, zbog koje i njegova supruga Ema ističe da se "bori s krivicom".

Ipak, porodica je u svakom momentu iz njega, a omiljeni praznik Amerikanaca, Dan zahvalnosti, bio je povod da se ponovo okupe na jednom mestu.

 

Brusova supruga Ema Heming Vilis objavila je porodičnu fotografiju s najvažnijim ljudima iz glumčevog života, ali odlučila se za jednu koja je fotografisana ovog proleća, što se da zaključiti po tome što je Brusova ćerka Rumer i dalje trudna (kasnije je rodila svoju ćerku i prvu Brusovu unuku, koju je nazvala Lueta).

 

Ova fotografija mnoge je rastužila, iako se na njoj svi osmehuju, ali ispod tih osmehha nazire se tuga. Izraz lica Brusa Vilisa govori da je jasno da nije svestan šta se oko njega događa, iako ga supruga Ema nežno dodiruje, a tu je i bivša supruga Demi Mur, s kojom je ostao u izuzetnim odnosima.

 

Tu su svih pet njegovih ćerki, dečko Skaut Vilis, Džejk Miler, kao i suprug Rumer VilisDerek Ričard Tomas.

 

Zahvalna sam što sam mogla upoznati ovakvu ljubav. Želim vam svima srećan Dan zahvalnosti — napisala je Ema Heming Vilis.

 

U galeriji pogledajte fotografije novijeg datuma Brusa Vilisa:

1 / 7 Foto: Demi Moore, Twitter

Bonus video

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

 

makonda-tracker