(FOTO)

Ko je ćerka Nenada Jezdića? Lepa Vasilija upisala je glumu, a za njeno ime će se TEK ČUTI

0

Vasilija Jezdić upisala je glumu u poslednjoj klasi Dragana Petrovića Peleta pre penzije.

Ćerka Nenada Jezdića krenula je njegovim stopama
Ćerka Nenada Jezdića krenula je njegovim stopamafoto: Nemanja Nikolić

Glumac Nenad Jezdić ostvario je velike uspehe na poslovnom planu, a osim toga što je jedan od najuspešnijih dramskih umetnika, on je takođe i požrtvovan suprug i otac.

 

Njegova najveća podrška već 27 godina je Sara Jezdić, sa kojom ima četvoro dece, tri ćerke i sina.  Nenad i Sara su se venčali 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu i Metohiju, u prisustvu članova porodice i prijatelja,  a Nenad je tada pomislio da će dati sve od sebe da to ne ukalja.

 

Porodica Jezdić živi mirno i povučeno, daleko od gradske užurbanosti, a nikada se ne eksponiraju javno. O glumčevoj supruzi ne zna se skoro ništa, ali čini se da će se situacija promeniti kada su u pitanju Nenadova deca.

 

On ima tri ćerke, Angelinu, Anastasiju i Vasiliju, koja je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u poslednjoj klasi koju će voditi Dragan Petrović Pele pre odlaska u penziju.

 

Iako se ranije nije slikala za novine i ne eksponira se u medijima i javnosti, Vasilija se sa novopečenim kolegama sa klase fotografisala, pa možemo da vidimo novu garnituru mladih glumaca. Pored Vasilije, tu je i Tara Njego, ćerka čuvenog operskog pevača Olivera Njega. Inače, Jezdićeva ćerka bila je treća na listi i upala je na budžet.

 

 

Nenad Jezdić jednom prilikom je govorio da deci pomažemo samo ako im damo pravi primer. 

 

 

Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe" — rekao je Jezdić za "Gloriju" i dodao:  — Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti.

 

Bonus video

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA

Bonus video:

 

makonda-tracker