neka nova imena

Ko je Miloš iz serije "Tunel"? Zgodni glumac privukao je svu pažnju, a evo u kojim serijama smo ga već gledali

0

Nova serija Tunel odmah se dopala gledaocima, a izdvojio se lik Miloša Petrovića, kog igra Jovan Belobrković.

Jovan Belobrković
Jovan Belobrkovićfoto: Nemanja Nikolić

Nova serija "Tunel" donela nam je nešto potpuno novo i sveže na malim ekranima i Supersta. Epizode su inspirisane realnim događajima, kako je rekao reditelj Petar Ristovski, i prikazuju uzbudljive i opasne situacije u kojima se nalaze pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja. 

 

U ulogama glavnih likova Nevene Gavran i Miloša Petrovića našli su se Minja Peković i Jovan Belobrković, koji su odmah privukli pažnju publike, a o njima se ne zna mnogo na domaćoj javnoj sceni.

 

Minja je dobitnica Sterijine nagrade, a Jovan je novo lice, koga je publika zapazila u epizodama u projektima "Blok 27", "Močvara" i "Grupa".

Jovan je zadovoljan time kako projekat funkcioniše i smatra da će postići uspeh i biti zanimljiv gledaocima, jer je serija rađena po istinitim događajima i fokusira se na probleme koji su mogući i realni u današnje vreme.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Definitivno je (serija) drugačija od svega što smo do sad viđali — istakao je glumac za Tanjug Reflektor.

 

Inače, on i Minja se poznaju već skoro dvadeset godina, pa im nije bilo teško da blisko sarađuju na stvaranju serije "Tunel".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tunel (@serija_tunel)

 

O Jovanu nije poznato mnogo podataka za sada, ali može se videti fotografija s njegovim kolegama s klase na Akademiji umetnosti u Novom Sadu (2006), sa profesorkom Jasnom Đuričić. Jovanovi "klasići" jesu i Mladen Sovilj, Dragana Dabović, Milica Janevski...

 

 

Bonus video

Inserti iz filmova i serija na komemoraciji Žarku Lauševiću

 

makonda-tracker