nikad je nismo videli u javnosti

"Kad smo se venčali, imali smo tanjir i viljušku": Ljubavna priča Nenada Jezdića i njegove supruge traje 27 godina

0

Suprugu Nenada Jezdića nikada nismo videli u javnosti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Nenad Jezdić (50) veoma retko daje intervjue i svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. 


Njegovu suprugu nikada ne viđamo u javnosti, pa malo ko zna da je ona zapravo rođena sestra našeg poznatog sportiste.

 

― Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života ― ispričao je jednom prilikom glumac o tome zašto javnost malo zna o njegovoj supruzi.

 

Nenad Jezdić već nekoliko godina živi daleko od gradske vreve i uživa sa svojom porodicom u selu Zabrdica, nedaleko od Valjeva.

Njegova najveća podrška već 27 godina je Sara Jezdić, sa kojom ima četvoro dece, tri ćerke i sina.

 

Njih dvoje su se venčali 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu i Metohiju, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. 

 

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: Sad daj sve od sebe da ovo tvoje da nikada ne bude ukaljano ‒ otkrio je jednom prilikom glumac.

Glumac je već 27 godina u skladnom braku sa Sarom Jezdić
Glumac je već 27 godina u skladnom braku sa Sarom Jezdićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je godinama izgradio impresivnu karijeru i izborio se za lagodniji život, na početku braka je to bilo daleko od toga. 

 

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno - ispričao je jednom prilikom glumac.

 

Ipak, verovali su da mogu zajedno da izgrade bolju budućnost za svoju porodicu.

- Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ ispričao je glumac jednom prilikom za Hello.

 

Budući da deca obrasce ponašanja kopiraju od svojih roditelja, glumac je odlučio da svojim primerom pokaže svojoj deci kako treba koračati kroz život.

 

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“

 

makonda-tracker