ovo je istina

Dosadilo joj je to da sluša! Princeza Šarlin otkriva u kakvim je odnosima sa suprugom i zašto je obrisala Instagram

0

Predugo se spekuliše o braku princeze Šarlin od Monaka i princa Alberta.

Princezu Šarlin od Monaka nazivaju najtužnijom evropskom princezom
Princezu Šarlin od Monaka nazivaju najtužnijom evropskom princezomfoto: NICOLAS TUCAT / AFP / Profimedia

Maltene otkad se princeza Šarlin udala za princa Alberta od Monaka 2011.godine, kruže glasine da je njihov brak samo "ceremonijalni" i da su iza zatvorenih vrata,stvari potpuno drugačije.

 

Međutim, monegaška princeza je još jednom demantovala glasine da je njen brak sa princom Albertom na "staklenim nogama", opisujući takve izveštaje kao "iscrpljujuće".

 

Najtužnija evropska princeza, kako je zovu, upravo se vratila u Monako nakon solo putovanja u svoju rodnu Južnoafričku republiku, gde je bila u poseti porodici.

Ovo je bilo njeno prvo putovanje u rodnu zemlju od 2021. godine kada je zbog bolesti bila udaljena od supruga i tada osmogodišnjih blizanaca nekoliko meseci, jer nije mogla da leti.

 

Tokom svoje poslednje posete, ona je u jednom intervjuu otkrila da joj je dosadilo da sluša glasine o problemima u braku sa 65-godišnjim Albertom, i priznala je da nema pojma odakle dolaze.


- Ako postoji hiljadu mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dole ili se ne smejem - i onda kažu da izgledam nezadovoljno ili nesrećno. Osećam se kao  da kreiraju određenu priču - ispričala je princeza i dodala:

S našim brakom je sve u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele videti naš rastanak.


Spekulacije o braku para dodatno su podgrejane ovog leta kada je Šarlin izbrisala svoj Instagram nalog.

 

Međutim, majka dvoje dece je prekinula spekulacije oko svoje odluke, tvrdeći da je to bila isključivo zaštita privatnosti njene dece.

 

Ona je otkrila da želi da decu što duže drži dalje od „pritiska“ života u očima javnosti.

 

BONUS VIDEO

 

Napravite frizuru kao princeza

 

 

 

makonda-tracker