nije se tome nadala

Uradila je ono što je tvrdila da neće NIKAD: Zejnep otvoreno o tome kako ju je život demantovao

0

Turska glumica koja igra u seriji "Zejnep" ne krije da je morala da povuče reč, i to više puta u životu

foto: Instagram, demetozdemir
foto: Instagram, demetozdemir

Turska glumica Demet Ozdemir (30) jedna je od najpopularnijih u svojoj zemlji i na Balkanu, a u poslednje vreme joj maltene sve ide od ruke.


Proteklih godina postigla je nekoliko vrlo uspešnih uloga, a najviše pažnje privukla je u serijama "Sanjalica", gde je igrala Sanem, i u još uvek aktuelnoj "Zejnep", nazvanoj po njenom liku.

 

Pored toga, ona je zadovoljna i na privatnom planu, budući da je nedavno saopštila da će 26. avgusta reći sudbonosno "da" svom vereniku Oguzhanu Koču, muzičaru, glumcu i TV ličnosti.

 


Prilikom jednog nedavnog televizijskog gostovanja, Demet je pričala o svom životu i osvrnula se na to koliko je on ponekad bio nepredvidljiv. Kako je priznala, činila je i čini nešto što je ranije osuđivala.


Vrlo često i to se još uvek dešava. Za mnoge stvari koje su mi se desile u dvadesetim godinama ranije sam rekla da nikada neću uraditi ili doživeti. Stvari za koje sam govorila: "Kako mogu da rade tako nešto". Videla sam da je praviti greške ljudski. Previše puta da bih mogla da izbrojim – rekla je Demet, ali nije precizirala na šta tačno misli.

 

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen


Kako je glumica istakla, ona je zahvalna na ovakvim životnim lekcijama.


Lepo je doživeti ove stvari, jer je moj pogled na ljude sada drugačiji. To nas uči da ih više ne svrstavamo u kategorije, već da prihvatimo da je sve za ljude, bez obzira na to koliko su stvari kroz koje prolazimo loše – istakla je glumica.

 

 

makonda-tracker