novi izgled

Kao da se DRUGA ŽENA predstavlja njenim imenom: Da vas je Hurem jutros zaustavila na ulici – NE BISTE JE PREPOZNALI

0

Godinama je Merjem Uzerli, zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" bila poznata kao prirodna lepotica, a njeni najnoviji snimci i fotografije izazvali su čuđenje među njenim fanovima

Mrjem Uzerli kao sultanija Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni'
Mrjem Uzerli kao sultanija Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni"foto: Youtube/printscreen, Sulejman Veličanstveni

Tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli, koju domaća publika pamti po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", jedna od omiljenih TV zvezda s Bosfora na ovim prostorima.


Šarmantna Merjem, koja sa ćerkama Larom i Lili danas živi u luksuznom stanu Berlinu, rođena je u Kaselu, u Zapadnoj Nemačkoj 1983. godine, a u avgustu je proslavila 40. rođendan.


Otkako se zbog burnout sindroma povukla iz popularne serije, ona uglavnom provodi vreme u rodnoj Nemačkoj, gde je imala mnogo privatnih problema, a pre nekoliko godina se pisalo i da je pokušala sebi da oduzme život nakon što ju je odbacio otac njenog starijeg deteta.

 

Danas Merjem vodi malu poslastičarnicu koju je otvorila u blizini svog stana, uživa u mirnom porodičnom životu, a u javnosti je viđamo tek povremeno.

 

Pojavljivala se na evropskim filmskim festivalima i delila na Instagramu trenutke iz svakodnevice, a njeni obožavaoci složni su u tome da su godine koje su prošle od "Sulejaman Veličanstvenog" i majčinstvo samo još više istakli na nju prirodnu lepotu.

 

1 / 5 Foto: EPA/WAEL HAMZEH


Međutim, možda je danas ne biste tako lako prepoznali – na najnovijim fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama Merjem izgleda značajno drugačije nego kada smo je gledali u "Sulejmanu".

 

 

Podignute jagodice, savršeno zategnuto i blago otečeno lice i iskošene oči podstakle su govorkanja da je Merjem preterala s posetama estetskom hirurgu.

 


Ona je nedavno s prijateljicama pratila jednu košarkašku utakmicu na kojoj je izgledala neprepoznatljivo, dok na Instagramu čas izgleda kao stara dobra Merjem, čas krije lice iza naočara za sunce.

 

 

BONUS VIDEO

Estetska hirurgija - tajna mladolikosti Breda Pita?

 

makonda-tracker