PORODICA JE NJENA OAZA

Prvi put je rekla "da" sa 24 godina: Duška Vučinić je bivše supruge upoznala na poslu, a s obojicom je u dobrim odnosima

3

Jedno od omiljenih domaćih TV lica ne priča previše o svojoj privatnosti, ali je jednom prilikom pričala o svojim brakovima

Duška Vučinić je posebno omiljena kod evrovizijske publike
Duška Vučinić je posebno omiljena kod evrovizijske publikefoto: M.P./ATAImages

Duška Vučinić, jedno od najpoznatijih lica RTS-a, žena je koju publika obožava već godinama, a spada u one koji ne eksponiraju svoj privatni život.


Ipak,jednom prilikom je napravila izuzetak i pričala otvoreno o prošlim ljubavima.


Kako je istakla, udavala se dvaput, a u drugom braku dobila je sina Aleksu.


Oba supruga upoznala sam na Trećem kanalu. Prvi put sam se udala sa 24 godine – istakla je i dodala. – Brak je potrajao tri i po godine, a ubrzo sam se i drugi put udala. Za Srđana, s kojim sam dobila sina Aleksu.

Prema njenim rečima, s bivšim životnim saputnicima ostala je u dobrim odnosima.


Obojica muževa su mi danas beskrajno bliski prijatelj. Velika su mi podrška, kao i ja njima. Ponosna sam što sam odnegovala takav odnos – kaže Duška Vučinić.

Porodicu smatra svojom mirnom i sigurnom lukom, a u jednom intervjuu je istakla da je neko ko ceni svoj dom.

 

Duška Vučinić je jedna od najpopularnijih TV novinarki u Srbiji
Duška Vučinić je jedna od najpopularnijih TV novinarki u Srbijifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Imam divnu porodicu koju ljubomorno čuvam, to je moja oaza mira. Volim svoj dom, ali nisam tip koji trči kući da zavije sarmicu i tome slično, iako imam dara za kuvanje. Radim sve takozvane ženske poslove, ali mi smo u kući dosta dobro organizovani i raspoređujemo poslove, ali ću radije svoje momke, porodicu i prijatelje povući u neki drugi ambijent, u prirodu, da uživamo van kuće. Volim da povremeno odem sa prijateljima u dobru kafanu, popijem čašu crnog vina, možda dve, uz lepu muziku i raspoloženje – kaže ona.


Iako se ostvarila u novinarstvu, to nije bila njena prva želja – nekada je maštala da će postati balerina, a zatim kardiohirurg.

Htela sam da budem kardiohirurg, zašto, ne znam. I sada, kada ti ovo pričam, jednostavno ne znam šta mi je tada bilo u glavi kardiohirurg. Iskreno, prevashodno sam želela da budem balerina, kao i većina devojčica. Upisala sam se u Baletsku školu "Lujo Davičo", ali su posle mesec dana diskretno sugerisali mojoj mami da nisam baš najtalentovanija i da nisu mogli da pronađu gracioznost koja je bila neophodna za jednu balerinu. Mislim da mi se tada to činilo kao velika nepravda, a danas je lajt motiv u mom društvu, čak sam dobila majicu "Balerina da budem" od svoje kume

 

Ipak, imala je druge talente –  pokazalo se da je nadarena za muziku, a obožavala je i sport.

 

Duška Vučinić je posebno omiljena kod evrovizijske publike
Duška Vučinić je posebno omiljena kod evrovizijske publikefoto: Antonio Ahel/ATA Images

 Završila sam nižu muzičku školu, klavir. Tu sam iskazala svoj talenat. Ipak, mnogo veću strast i ljubav sam gajila prema skijanju i košarci, što znači da je sportski segment bio izraženiji – istakla je.

 

BONUS VIDEO

Druženje voditeljke Mire Lekić i - zmije

 

makonda-tracker