dugo je ne viđamo

Unuka je NAJMOĆNIJEG čoveka Jugoslavije, a pre 20 godina ste je obožavali: Gde je danas i kako izgleda Anja Ranković?

1

Voditeljka Anja Ranković bila je jedna od najcenjenijih TV novinarki pre dve decenije, a nju od tada ne gledamo na malim ekranima

foto: BK Emisije/Youtube Printscreen
foto: BK Emisije/Youtube Printscreen

Pre više od 20 godina, među najzapaženijim TV licima bili su voditelji BK televizije, koja je iznedrila neke od najomiljenijih voditeljki i danas.

 

Jedna od njih bila je i Anja Ranković, koju proteklih godina nemamo često priliku da vidimo.


Ona je najpoznatija bila kao voditeljka emisije "Puzzle", a nakon što je postigla mnogo uspeha, pisalo se da prelazi na RTS, gde je navodno trebalo da vodi jutarnji program.

 

1 / 5 Foto: BK Emisije/Youtube Printscreen


To se, međutim, nije dogodilo, a Anja Ranković se potom povukla s malih okrana i preorijentisala. Naime, ona je uplovila u menadžment i zatim postala vodeći stručnjak u jednoj poznatoj sportskoj kompaniji.

 


Inače, Anja Ranković je već godinama u skladnom braku s nekadašnjim manekenom Dejanom Dmitrovićem, za kog se udala u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, a ovom činu je prisustvovala Anjina baka Slavka, inače supruga narodnog heroja Aleksandra Leke Rankovića.

 


Anjin deda važio je za jednog od najmoćnijih ljudi Jugoslavije i bio kum Josipa Broza Tita, kao i prvi načelnik organizacija OZNA i UDBA do 1966.

BONUS VIDEO

Voditeljka Mira Lekić i zmija

 

makonda-tracker