PORODICA JE NJENA OAZA

Prvi put je rekla "da" sa 24 godina: Duška Vučinić je bivše supruge upoznala na poslu, a s obojicom je u dobrim odnosima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Sofi

20-11-2023 11:03h
Ne bih rekla da je obozavavaju i da mnogo ostvarena. Ta Evrovizija na cudo lici, a komentari su joj neprimereni i maliciozni. Svi sa kojima sam komentarisala, isto misle, ali ok, ako vi kazete, obozavana je

Lejla

21-11-2023 20:15h
Sofi@ Svako ima pravo na svoje misljenje ,meni Su njeni komentari na mestu .Nije mi jasno zasto kojekakvi anonimiusi sa punim.pravom hejtuju javne licnosti kao da su meridavni za sve.Ne mogu biti po svacijoj meri.

crni

22-11-2023 12:42h
Omiljena voditeljka koja se pojavi par dana godisnje za Euroson.
E svaka cast
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: